VRBSKÝ FRANTIŠEK Bc.-ESO POTRAVINY

Masarykova 613/216
Rudná
252 19 Rudná u Prahy

Oficiální název: Bc. František Vrbský

IČ: 65397487
DIČ: CZ7807250616
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: m65gtiw

Kontakty

Provozní doba

Pondělí06:00-20:00
Úterý06:00-20:00
Středa06:00-20:00Zavřeno
Čtvrtek06:00-20:00
Pátek06:00-20:00
Sobota06:00-12:00
Neděle06:00-12:00

Kontaktní osoby

  • Bc. František Vrbský - majitel

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

392503319/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800

Související firmy

Ústředí
VRBSKÝ FRANTIŠEK Bc.-ESO POTRAVINY - Šamonilova 1/3, Rudná
Nejbližší pobočka
PEKAŘSTVÍ TLUMAČOVSKÁ - Tlumačovská 2766/26, Stodůlky, Praha8,99 km
Franchisor
Družstvo ESO MARKET - Žukovského 887/4, Ruzyně, Praha

Činnosti firmy

    výroba
  • chléb
  • běžné a jemné pečivo
    prodej
  • chléb
  • běžné a jemné pečivo
  • potraviny
  • smíšené zboží

Volná pracovní místa

obsluha strojů na výrobu potravin a přábuzných výrobků (m/ž)
Pracoviště a kontakty

František Vrbský

František Vrbský, tel.:311670225
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Turnusové služby
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 10. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 20 800 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

První kontakt se zaměstnavatelem: František Vrbský Bc.,pekarna-vrbsky@seznam.cz Upřesňující informace: -schopnost práce pod stresem, možnost práce o víkendu

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

VRBSKÝ FRANTIŠEK Bc.-ESO POTRAVINY


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.