VAPIANO

Roztylská 2321/19
Chodov
Praha
148 00 Praha 414

Oficiální název: ViaCulinaria s.r.o.

IČ: 05559278
DIČ: CZ05559278
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: tft6zpk

Kontakty

Provozní doba

Pondělí10:00-22:00Zavřeno
Úterý10:00-22:00
Středa10:00-22:00
Čtvrtek10:00-22:00
Pátek10:00-22:00
Sobota10:00-22:00Svátek Den věrozvěstů Cyrila a Metoděje - provozní doba se může lišit
Neděle10:00-22:00Svátek Den upálení mistra Jana Husa - provozní doba se může lišit

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

4094847031/5500
DPH účet, zveřejněn 19.01.2017
5500
281613267/0300
DPH účet, zveřejněn 02.10.2020
0300
12914352/0800
DPH účet, zveřejněn 06.12.2024
0800

Souvisí s

VAPIANO - Spálená 2121/22, Nové Město, Praha

Činnosti firmy

    restaurace
  • středomořská kuchyně

Volná pracovní místa

Pracovníci přípravy jídel v zařízeních rychlého občerstvení a ve výdejnách jídla (5 míst)
Pracoviště a kontakty

ViaCulinaria s.r.o. Spálená č.p. 2121/22

Pavol Benčík
e-mail: pavol.bencik@bencikculinary.sk
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Jazyková znalost:Angličtina - Aktivní
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 14. 4. 2025
Mzdové rozpětí:od 20 800 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Benčík Pavol, e-mail: pavol.bencik@bencikculinary.sk Upřesňující informace: angličtina na komunikační úrovni Zaměstnanecké výhody: Multisport karta, sleva na jídlo

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

VAPIANO


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.