Restaurace U Špejcharu

Kopanina 13
351 34 Skalná

Oficiální název: MORAVIA ZL Cheb spol. s r.o.

IČ: 62621513
DIČ: CZ62621513
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: v3u6e32

Provozní doba

léto
Pondělízavřeno
Úterý11:00-21:00
Středa11:00-21:00
Čtvrtek11:00-21:00
Pátek11:00-21:00Zavřeno
Sobota11:00-21:00
Neděle11:00-21:00
zima
Pondělízavřeno
Úterýzavřeno
Středa11:00-21:00
Čtvrtek11:00-21:00
Pátek11:00-21:00Zavřeno
Sobota11:00-21:00
Neděle11:00-21:00

Webové prezentace

Bankovní účty

2602910/8030
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
8030
19-42102910/8030
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
8030
CZ9406000000000213556627
DPH účet, zveřejněn 28.05.2025
0600
198484265/0600
DPH účet, zveřejněn 29.05.2025
0600

Provozovatel

Hotel U Špejcharu - Kopanina č. 13, Nový Kostel

Činnosti firmy

    restaurace
  • plzeňské pivo
  • moravská a württemberská vína
  • salonek
  • možnost pořádání společenských akcí, svatebních hostin, ...
  • zahrádka
  • dětský koutek
  • WIFI

Volná pracovní místa

Číšník/servírka
Pracoviště a kontakty

MORAVIA ZL Cheb spol. s r.o. -001

Bianca Zelinka, tel.:725175462
e-mail: info@hoteluspejcharu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek, Pracovní poměr - zkrácený úvazek, Dohoda o provedení práce
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 8. 2025
Mzdové rozpětí:od 35 000 Kč/měsíc do 45 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Místo výkonu práce: Kopanina 13, 351 34 Nový Kostel. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Pracovní úvazek plný či zkrácený (min. 20 hod/týdně). Pracovní doba: Út-Ne 11:00-22:00 h (Po zavřeno). Požaujeme: znalosti v oboru výhodou, znalost NJ výhodou. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem anebo osobně na adrese pracoviště (v 10:00 h).

Ošetřovatel/ka skotu
Pracoviště a kontakty

MORAVIA ZL Cheb spol. s r.o. -001

David Zelinka, tel.:724366130
e-mail: info@hoteluspejcharu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek, Pracovní poměr - zkrácený úvazek, Dohoda o provedení práce
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 11. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 40 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Místo výkonu práce: Kopanina 13, 351 34 Nový Kostel. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce: Pracovní úvazek plný či zkrácený (min. 20 hod/týdně). Pracovní doba: Út-Ne 7:00-16:00 h (Po zavřeno). Požadujeme: znalosti v oboru výhodou, znalost ČJ výhodou. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem anebo osobně na adrese pracoviště (v 10:00 h).

Kuchař/ka
Pracoviště a kontakty

MORAVIA ZL Cheb spol. s r.o. -001

Bianca Zelinka, tel.:725175462
e-mail: info@hoteluspejcharu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek, Pracovní poměr - zkrácený úvazek, Dohoda o provedení práce
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 8. 2025
Mzdové rozpětí:od 35 000 Kč/měsíc do 45 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Místo výkonu práce: Kopanina 13, 351 34 Nový Kostel. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Pracovní úvazek plný či zkrácený (min. 20 hod/týdně). Pracovní doba: Út-Ne 11:00-22:00 h (Po zavřeno). Požadujeme: znalosti v oboru výhodou, znalost NJ výhodou. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem anebo osobně na adrese pracoviště (v 10:00 h).

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

Restaurace U Špejcharu


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.