KAVÁRNA & CUKRÁRNA ERCAFFÉ

Křižná 250
Krásno nad Bečvou
Valašské Meziříčí
757 01 Valašské Meziříčí 1

Oficiální název: Radka Grygarová

IČ: 05336180
DIČ: CZ9454146251
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: ms65pq2

Kontakty

Provozní doba

Pondělí07:30-19:30
Úterý07:30-19:30Otevřeno
Středa07:30-19:30
Čtvrtek07:30-19:30
Pátek07:30-21:00
Sobota10:00-20:00
Neděle10:00-20:00

Kontaktní osoby

  • Radka Bučková

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

4757808309/0800
DPH účet, zveřejněn 02.03.2019
0800

Činnosti firmy

    kavárna
  • připojení k internetu WIFI
    cukrárna
  • připojení k internetu WIFI

Volná pracovní místa

Snídaňová kuchařka / kuchař
Pracoviště a kontakty

Radka Grygarová 03

Radka Grygarová
e-mail: RadkaBuckova@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek, Pracovní poměr - zkrácený úvazek, Dohoda o provedení práce
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 170 Kč/hod. do 200 Kč/hod.
Poznámka k volnému místu

Do kavárny hledáme člověka, který se bude podílet na přípravě našich snídaních, brunchů a dalších specialit podniku. Mít vlastní nápady, chuť učit se nový věcem a zajímat se o aktuální trendy v oblasti gastonomie. Možnost plného i zkráceného úvazku. NABÍZÍME: zaměstnanecké benefity. PRVNÍ KONTAKT: emailem na adrese RadkaBuckova@seznam.cz.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

KAVÁRNA & CUKRÁRNA ERCAFFÉ


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.