GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Konská 199
739 61 Třinec 1

Oficiální název: GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

IČ: 17711118
DIČ: CZ17711118
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: 3r3au5h

Kontakty

Provozní doba

Pondělí07:00-12:00Svátek Den boje za svobodu a demokracii - provozní doba se může lišit
Úterý07:00-12:00
Středa07:00-12:00Zavřeno
Čtvrtek07:00-12:00
Pátek07:00-12:00
Sobotazavřeno
Nedělezavřeno

Webové prezentace

Bankovní účty

317251123/0300
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ4403000000001017665193
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ3303000000001017665003
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ1803000000001017665273
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300

Pobočky

GASTRO-MENU EXPRESS a.s. - U hřiště 654/21a, Starý Lískovec, Brno
GASTRO - MENU EXPRESS a.s. - Pinkavova 731/21, Kunčice, Ostrava

Činnosti firmy

    výroba
  • lahůdkářské výrobky (pomazánky, saláty, aspiky, sendviče, ...)
    distribuce
  • lahůdky (pomazánky, saláty, aspiky, sendviče, ...)

Volná pracovní místa

Pracovník/pracovnice evidence a přípravy surovin v potravinářské výrobě (3 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Nižší střední odborné
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 24 000 Kč/měsíc do 26 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 (vhodné i pro OZP) Náplň práce: - Vést evidenci surovin, které se chystají pro výrobu - zapisování šarží, práce s elektronickou čtečkou. - Navažování surovin dle receptů (manipulace s břemeny do 15kg) - Příprava surovin pro výrobu (vybalování surovin, cezení zeleniny z nálevů, obsluha krájecích strojů). Požadavky: - Zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti - Zkušenosti s elektronickou čtečkou uvítáme (pokud nemáte, naučíme) - Pečlivost a důslednost při evidenci, logické myšlení - Ochota pracovat v chladném prostředí cca 12°C - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - Osobní ohodnocení po zaučení - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE V POTRAVINÁŘSTVÍ - OBSLUHA PLNÍCÍ LINKY (4 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 26 000 Kč/měsíc do 28 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 Náplň práce: - Obsluha plnící linky - zajištění plynulého chodu výroby - Doplňování produktů (salátu, pomazánek), kelímků, víček do plnící linky - Vedení evidence výrobků (zapisovaní šarží, práce s el. čtečkou) - Vedení ostatních pracovníků na lince, kteří odebírají a kontrolují hotové výrobky - Komunikace se skladníky (zajištění obalů, etiket), s manipulanty (odvoz hotových výrobků). Požadavky: - Základní znalost práce na PC, uvítáme zkušenosti s elektronickou čtečkou - Pečlivost a důslednost při evidenci, organizační schopnosti - Ochota pracovat v klimatizovaném prostředí cca 12°C - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Osobní o hodnocení po zaučení - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE LAHŮDKÁŘSKÉ VÝROBY - SALATÁŘ/SALATÁŘKA (4 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 28 500 Kč/měsíc do 30 500 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 Náplň práce: - Odvažování surovin dle jednotlivých receptur výrobků - Obsluha míchacího stroje a kutru - Vedení evidence výrobků - Dodržování výrobních postupů a hygieny práce. Požadavky: - Výuční list v oboru Kuchař/číšník nebo zkušenosti s potravinářským či gastronomickým provozem - Pečlivost a důslednost při evidenci, organizační schopnosti - Zdravotní předpodklady pro výkon dané činnosti (dobrá fyzická kondice) - Ochota pracovat v klimatizovaném prostředí cca 12°C - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - Osobní ohodnocení po zaučení - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

Pracovník/pracovnice lahůdkářské výroby - manipulant/manipulantka (2 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 27 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 Náplň práce: - Zásobování plnící linky obaly - Odvoz hotových výrobků do skladu - Práce s elektronickou čtečkou - načítání výrobků - Manipulace s ručně i elektricky vedenými vozíky - Komunikace s pracovníky výroby i expedice - Obsluha fóliovacího balícího stroje. Požadavky: - SŠ s vyučením - Zkušenosti s elektronickou čtečkou - Uživatelskou znalost práce na PC - Samostatnost, schopnost organizace svěřené práce - Zkušenosti s prací ve skladu výhodou - Nevadí vám pracovat v klimatizovaném prostředí cca kolem 8 - 12°C. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - Osobní ohodnocení po zaučení - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

Zdroj: Úřad práce

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Výměna chladícího zařízení GASTRO - MENU EXPRESS a.s. - Brno
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 21.04.2020Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.