FRIESOVY BOUDY
Oficiální název: Ing. Karel Polívka
IČ: 76224015
DIČ: CZ7804273070
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: tfcn2uq
DIČ: CZ7804273070
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: tfcn2uq
Kontakty
- 724 230 884
- info@friesovyboudy.cz
Provozní doba
PO 11:30-22:00 hod.
ÚT 11:30-22:00 hod.
ST 11:30-22:00 hod.
ÚT 11:30-22:00 hod.
ST 11:30-22:00 hod.
ČT 11:30-22:00 hod. Zavřeno
PÁ 11:30-22:00 hod.
SO 11:30-22:00 hod.
NE 11:30-22:00 hod.
SO 11:30-22:00 hod.
NE 11:30-22:00 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. Karel Polívka - majitel
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
107-1387290237/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
Pobočka
PENZION ANDULA - Strážné č. 96
Klíčová slova
Friesovy boudy
horský hotel
ubytování
wellness
konferenční sál
restaurace
firemní akce
svatba
svatební hostina
lyžování
turistika
teambulding
výřivka
bazén
psy
Krkonoše
Strážné
Reference
- UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC AND SLOVAKIA centrála
- GENERALI ČESKÁ POJIŠŤOVNA centrála
- VODAFONE CZECH REPUBLIC centrála
- COCA-COLA HBC ČESKO A SLOVENSKO
Činnosti firmy
- horský hotel
- ubytování v 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením
- možnost ubytování s domácími zvířaty
- wellness
- restaurace
- možnost lyžování (lyžařský vlek přímo u hotelu)
- možnost školení (konferenční místnost, audio technika)
- půjčovna kol a běžek
- prodej
- vlastní pivo FRIES
- restaurace
- kapacita 80 míst
- venkovní terasa (20 míst)
- možnost pořádání svatební hostiny, ...
Nabídka pro školy
- Výcviky, pobyty, kultura/Ubytování pro školy
- ubytování v 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením
- možnost ubytování s domácími zvířaty
- wellness
- restaurace
- možnost lyžování (lyžařský vlek přímo u hotelu)
- možnost školení (konferenční místnost, audio technika)
- půjčovna kol a běžek
- kapacita 80 míst
- venkovní terasa (20 míst)
- možnost pořádání svatební hostiny, ...
Školní stravování/Suroviny pro kuchyně a občerstvení
prodej
- vlastní pivo FRIES
horský hotel
restaurace