ZEMĚDĚLSKÉ DRUŽSTVO PODCHLUMÍ DOBRÁ VODA
Dobrá Voda u Hořic 210
507 73 Dobrá Voda u Hořic
507 73 Dobrá Voda u Hořic
Oficiální název: Zemědělské družstvo Podchlumí Dobrá Voda
IČ: 00125474
DIČ: CZ00125474
Právní forma: Družstvo
Datová schránka: mpwcw52
DIČ: CZ00125474
Právní forma: Družstvo
Datová schránka: mpwcw52
Kontakty
- 493 699 809
- 493 654 764 - ředitel
- 493 654 761 - účetní
- 775 554 153
- 775 554 152
- 775 554 144
- 775 554 145
- zelarna@dobrovodskezeli.cz
- uctarna@dobrovodskezeli.cz
Provozní doba
PO 07:00-15:00 hod.
ÚT 07:00-15:00 hod. Otevřeno
ST 07:00-15:00 hod.
ČT 07:00-15:00 hod.
PÁ 07:00-15:00 hod.
ČT 07:00-15:00 hod.
PÁ 07:00-15:00 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. Luboš Horník - ředitel
- Ing. Jiří Očenášek - vedoucí střediska
- Hana Zapadlová - účetní
- Zuzana Korbelová - odbyt
Webové prezentace
Činnosti firmy
- výroba
- Dobrovodské kysané zelí (bílé a červené)
- prodej
- Dobrovodské kysané zelí (bílé a červené)
- provádí
- rostlinná výroba
- provádí
- živočišná výroba
- výměnné středisko
- náhradní díly na zemědělskou techniku
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 18. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
3012541/0100 Zveřejněn 01.04.2013 | |
641607574/0600 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Pořízení technologie využitelné ke snížení emise
amoniaku: Zemědělské družstvo Podchlumí Dobrá
Voda
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 22.10.2014Projekt dokončen
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 22.10.2014Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Potraviny ostatní - výroba
MLÝN DUBECKO - Dubecko č. 1, Mírová pod Kozákovemweb
SÝROŽROUTI s.r.o. - Letců R. A. F. 2163, Nymburkweb
Vítěz soutěže Regionální potravina pro Středočeský kraj 2024.
DOBROTY s.r.o. - Libenice č. 143web
Výrobní program společnosti je soustředěn na požadavky gastronomických zařízení typu vývařovny, společné stravování (školky, školy, nemocnice, domovy důchodců), restaurace, hotely.