ZEMASPOL UHERSKÝ BROD a.s.
Uherský Brod
688 01 Uherský Brod 1
Oficiální název: ZEMASPOL Uherský Brod a.s.
DIČ: CZ25509985
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: svyg4ya
Kontakty
- 603 150 972 - ředitel
- 734 264 119 - ekonomka
- 739 072 467 - rostlinná výroba
- 731 485 370 - živočišná výroba
- jahoda@zemaspol.cz
- juraskova@zemaspol.cz
Kontaktní osoby
- Ing. Stanislav Jahoda - ředitel
- Ing. Olga Jurásková - ekonomka
Webové prezentace
Činnosti firmy
- provádí
- rostlinná výroba
- výroba
- živočišná výroba
Veřejné zakázky
Profil zadavatele
Číslo formuláře | Číslo profilu | Web |
---|---|---|
F2020-015315 | Z2020-015315 | www.profilzadavatele.cz |
F2016-654681 | 636481 | zemaspol.profilzadavatele.cz |
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
Bankovní účty určené ke zveřejnění
852101514/0600 Zveřejněn 01.04.2013 | |
19-4980450207/0100 Zveřejněn 01.04.2013 | |
43-4840090297/0100 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 09.08.2012Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Projekt nedokončen - ukončen ŘO
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
ZD, statky, farmy - rostlinná výroba
VINAŘSTVÍ SVOBODA - Petrov č. 411web
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Bohumilice č. 52, Klobouky u Brnaweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.
MITOMA VRBICE VINAŘSTVÍ - Vrbice č. 452web
Naše vinařství se nachází v jedné z nejlepších vinařských oblastí a to v oblasti Velkopavlovické, která je vyhlášena produkcí kvalitních odrůdových vín.
ZEČI, spol. s r.o. - Boleradice č. 426
ZEČI spol.s.r.o. Rostlinná výroba, ovocnářství a výkup pozemků.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Hlavní 666/2, Velké Pavloviceweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.