1

ZAŘÍZENÍ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ PŘEROV

Za Mlýnem 1250/1
Přerov I-Město
Přerov
750 02 Přerov 2

Oficiální název: Zařízení školního stravování Přerov, Kratochvílova 30

IČ: 49558277
DIČ: CZ49558277
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: 7m4vfe9
odeslat poptávku

Provozní doba

úřední hodiny
PO 07:00-08:00 11:00-14:00 hod.
ÚT 07:00-08:00 11:00-14:00 hod.
ST 07:00-08:00 11:00-14:00 hod.
ČT 07:00-08:00 11:00-14:00 hod.
PÁ 07:00-08:00 11:00-14:00 hod.   Brzy otevírá

Kontaktní osoby

  • Jolana Nyársová - provozní

Webové prezentace

Bankovní účty

1882640329/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
3332865389/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1881773349/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1882532379/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
107-1882640329/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1881772389/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1881779329/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1881781349/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1880227389/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
1882623369/0800
DPH účet, zveřejněn 24.09.2013
0800
více bankovních účtů

Hlavní budova

ZAŘÍZENÍ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ PŘEROV - Kratochvílova 359/30, Přerov I-Město, Přerov

Činnosti firmy

    zajištění
  • stravování (žáci, studenti, veřejnost)

Volná pracovní místa

Pomocná síla do kuchyně (3 místa)
Pracoviště a kontakty

Zařízení školního stravování Přerov, Kratochvílova 30

Helena Vaňková, tel.:581701551
e-mail: asistentka@zssprerov.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 11. 2024
Mzdové rozpětí:od 18 900 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Nástup možný dle dohody. Požadujeme: ochotu, komunikativnost, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresu, schopnost velmi dobře pracovat ve velkém kolektivu, loajálnost, samostatnost. Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - paní Heleny Vaňkové: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: asistentka@zssprerov.cz; - osobně (v pracovní dny 08,00 - 09,00hod.) na adrese místa výkonu práce

Kuchař/kuchařka ve školní jídelně (3 místa)
Pracoviště a kontakty

Zařízení školního stravování Přerov, Kratochvílova 30

Helena Vaňková, tel.:581701551
e-mail: asistentka@zssprerov.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 11. 2024
Mzdové rozpětí:od 23 510 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Pracovní doba 06:00 -14:30 hod.; nástup možný IHNED. Požadujeme: ochotu, komunikativnost, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresu, schopnost velmi dobře pracovat ve velkém kolektivu, loajálnost, samostatnost. Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - paní Heleny Vaňkové: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: asistentka@zssprerov.cz; - osobně (v pracovní dny 08,00 - 09,00hod.) na adrese místa výkonu práce

Zdroj: Úřad práce

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
049558277Školní jídelna7920
181045788Školní jídelna - vývařovna450
172100143Školní jídelna - výdejna1400

Zdroj: MŠMT

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Snížení energetické náročnosti gastroprovozu - Zařízení školního stravování Přerov, Kratochvílova 30, Školní jídelna U Tenisu 4, 750 02 Přerov
Operační program Životní prostředí 2021—2027 (EFRR)
Projekt s právním aktem

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

ZAŘÍZENÍ ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ PŘEROV


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.