VŠ A SŠ POLICEJNÍ MINISTERSTVA VNITRA Holešov

Zlínská 991
Holešov
769 01 Holešov

Oficiální název: Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově

IČ: 64422402
DIČ: CZ64422402
Právní forma: Organizační složka státu
Datová schránka: nkbkgcb
Sídlo společnosti

Kontakty

Kontaktní osoby

  • plk. PhDr. PaedDr. Pavel Novák, Ph.D. MBA - ředitel školy
  • Ing. Bc. Martin Novotný - zástupce ředitele, pro ekonomiku
  • plk. Ing. Bc. Andrej Rohál, Ph.D. - zástupce ředitele, pro výuku a výcvik
  • plk. Mgr. Pavel Zhébal - zástupce ředitele, pro vnitřní záležitosti

Webové prezentace

Bankovní účty

51535881/0710
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0710
10022-51535881/0710
DPH účet, zveřejněn 20.11.2014
0710
19-51535881/0710
DPH účet, zveřejněn 05.04.2016
0710

Činnosti firmy

  • vyšší a střední policejní škola Ministerstva vnitra

Volná pracovní místa

kuchař/ka
Pracoviště a kontakty

Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově

Ing. Bc. Renáta Havlíková MBA, tel.:573 324 267
e-mail: sekret@spshol.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 1. 2026
Mzdové rozpětí:od 29 120 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

pracoviště Holešov - Náplň práce: Dohotovování jídel z polotovarů, příprava na talíř a výdej. Výroba polévek a příloh k hlavním jídlům. Výroba a výdej běžných druhů teplých jídel a moučníků. Výroba složitých jídel studené kuchyně. Výroba technologicky náročných teplých jídel nebo specialit studené kuchyně. Stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků a zajišťování správné gastronomické skladby. Výroba náročných specialit české kuchyně a kuchyní cizích národů, výroba specialit studené kuchyně pro bankety a recepce včetně sestavování vlastních receptur. - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru výhodou - Nabízíme: plat dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. v platném znění, platová třída 6. + příplatky, 25 dnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, příspěvek na penzijní připojištění a stravování - své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: sekret@spshol.cz

kuchař/ka
Pracoviště a kontakty

Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově

Ing. Bc. Renáta Havlíková MBA, tel.:573 324 267
e-mail: sekret@spshol.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 1. 2026
Mzdové rozpětí:od 14 560 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

pracoviště Holešov - Náplň práce: Dohotovování jídel z polotovarů, příprava na talíř a výdej. Výroba polévek a příloh k hlavním jídlům. Výroba a výdej běžných druhů teplých jídel a moučníků. Výroba složitých jídel studené kuchyně. Výroba technologicky náročných teplých jídel nebo specialit studené kuchyně. Stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků a zajišťování správné gastronomické skladby. Výroba náročných specialit české kuchyně a kuchyní cizích národů, výroba specialit studené kuchyně pro bankety a recepce včetně sestavování vlastních receptur. - Požadavky: vyučení v oboru, praxe v oboru výhodou - Nabízíme: plat dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. v platném znění, platová třída 6. + příplatky, dovolená navíc, 5 dnů indispozičního volna, příspěvek na penzijní připojištění a stravování - své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail: sekret@spshol.cz

Zdroj: Úřad práce

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
200000055Střední škola-1
181000636Vyšší odborná škola-1
OborFormaDélkaKapacita
68-42-M/01 - Bezpečnostně právní činnostDenní forma vzděl.čtyři0
68-42-N/04 - Bezpečnostně právní činnostKombinovaná forma vzděl.tři0
68-42-N/04 - Bezpečnostně právní činnostDálková forma vzděl.třiapůl0
68-42-N/04 - Bezpečnostně právní činnostDenní forma vzděl.tři0

Zdroj: MŠMT

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Šablony VPŠ a SPŠ MV v Holešově
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.03.2020Projekt finálně uzavřen
Jazykové vzdělávání u VPŠ a SPŠ MV v Holešově
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 24.07.2015Projekt dokončen
Zateplení a výměna oken - VPŠ a SPŠ MV v Holešově - II.etapa
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 02.09.2013Projekt dokončen
Podpora vzdělávání u VPŠ a SPŠ MV v Holešově
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 03.08.2012Projekt dokončen
Stavební úpravy Vyšší policejní školy - objekt V
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 12.11.2010Projekt dokončen
Vzdělávání žáků národnostních menšin ve Vyšší policejní škole a Střední policejní škole Ministrestva vnitra v Holešově
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 12.03.2010Projekt dokončen
Příprava a výběr žáků z národnostních menšin ke vzdělávání ve Vyšší policejní škole a Střední policejní škole Ministerstva vnitra v Holešově
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 12.03.2010Projekt dokončen
Zateplení a výměna oken - SPŠ MV v Holešově
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 24.04.2009Projekt dokončen
více projektů

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

VŠ A SŠ POLICEJNÍ MINISTERSTVA VNITRA Holešov


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.