VINOTÉKA VÍNO HRUŠKA Vyškov
Dědice
Vyškov
682 01 Vyškov 1
Oficiální název: VÍNO HRUŠKA s.r.o.
DIČ: CZ27715591
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: ryianhc
Kontakty
- 727 800 365
- vyskov@vinohruska.cz
- info@vinohruska.cz
Otevírací doba
ÚT 10:00-19:00 hod.
ST 10:00-19:00 hod.
SO 09:00-12:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
VÍNO HRUŠKA s.r.o. - Blatnička č. 143 (Centrála)
Prostějov - Wolkerova 4733/9, Prostějov (Prodejna)
Blansko - Dvorská 1340/1, Blansko (Prodejna)
Brno - Koperníkova 4526/1, Židenice, Brno (Prodejna)
Činnosti firmy
- vinotéka
- prodej vína
- vinotéka
- degustace vína
- e-shop
- vína
Bankovní účty určené ke zveřejnění
281750560/0300 Zveřejněn 13.06.2018 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Prezentace na veletrzích, výstavách a konferencích
Mezinárodní veletrh průmyslu cestovního ruchu
19.01.2017 - 22.01.2017
stánek Regiontour
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Potraviny, smíšené zboží - maloobchod
KLÁŠTERNÍ OFFICÍNA s.r.o. - Kalouskova 637/35, Rousínovec, Rousínovweb
I-PACK SERVICE, s.r.o. - Karlova 49, Maloměřice, Brnoweb
Pravě jsme zařadili do výroby 2 nové balicí stroje, stroj se šnekovým dávkovačem a můžeme Vám balit a plnit nejen kusové, ale už i sypké směsi. Balíme do plechovek, papírových tubusů a plastových dóz, balení tekutých věcí do lahviček a sáčků.
BMC BRNO, s.r.o. - Jugoslávská 768/9, Zábrdovice, Brnoweb
Společnost BMC Brno se zabývá dovozem potravin, vín a destilátů do České republiky a na Slovensko již od roku 1996. Zajišťujeme dovoz potravinářského zboží z celého světa.
BODY CENTRUM, s.r.o. - Vodní 987/16, Staré Brno, Brnoweb
Centrum řízené a kontrolované detoxikace organismu dle MUDr. Jonáše. Poradenství v oblasti detoxikace organismu: naši terapeuti řeší příčiny zdravotních problémů. Prodáváme energo-informační preparáty Joalis a produkty MEDISTIK.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Bohumilice č. 52, Klobouky u Brnaweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.