VINICE-HNÁNICE s.r.o.
669 02 Znojmo 2
areál Devět mlýnů
Oficiální název: VINICE - HNÁNICE s.r.o.
DIČ: CZ26247216
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: mtyamxg
Kontakty
- 702 206 684 - hotel
- 702 206 497 - restaurace
- 602 470 377
- 602 768 744
- 724 081 142
- hotel@vinice-hnanice.cz
- hamza@vinice-hnanice.cz
- hamzova@vinice-hnanice.cz
- kasparek@vinice-hnanice.cz
Provozní doba
PO 07:00-23:00 hod.
ÚT 07:00-23:00 hod.
ST 07:00-23:00 hod.
ČT 07:00-23:00 hod.
NE 07:00-24:00 hod.
Kontaktní osoby
- Mgr. Jiří Hamza
- Mgr. Romana Hamzová
- Ing. Evžen Kašpárek - ředitel
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
PENZION OBECNÁ ŠKOLA - nám. sv. Wolfganga 25, Hnanice (Provozovna)
PENZION PIVOVAR HNANICE - Hnanice č. 97 (Provozovna)
PENZION U KOSTELA - nám. sv. Wolfganga 78, Hnanice (Provozovna)
PENZION VINICE HNANICE - nám. sv. Wolfganga 27, Hnanice (Provozovna)
Činnosti firmy
- vinařství
- výroba
- vína
- vinný sklep
- degustace vín
- hotel ****
- 46 lůžek v 21 pokojích
- 11 přistýlek
- 2 a 4 lůžkové pokoje
- 2 apartmány
- wellness služby
- restaurace VYHLÍDKA
- kapacita 60 míst
- terasa 90 míst
- e-shop
- vína
Bankovní účty určené ke zveřejnění
195089200/0600 Zveřejněn 15.04.2013 | |
7098602/0800 Zveřejněn 25.11.2016 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
ZD, statky, farmy - rostlinná výroba
VINAŘSTVÍ KERN - Sklepní 546, Březíweb
Naše rodinné vinařství navazuje na zdejší vinohradnickou a vinařskou tradici a také na tradici předků, kteří přišli do Březí v šedesátých letech minulého století z velkopavlovické podoblasti.
VINAŘSTVÍ VOLAŘÍK-KRÁLOVSTVÍ VLAŠÁKŮ - K Vápence 1811/2a, Mikulovweb
Nekonečná láska k vínu z Pálavy.
VINAŘSTVÍ VOLAŘÍK a.s. - K Vápence 1811/2a, Mikulovweb
JV SERVIS-SERVIS POTRAVINÁŘSKÝCH STROJŮ - Wolkerova 720/20, Mikulov
VINAŘSTVÍ ŠILINEK-PÁLAVA - Rudolfa Gajdoše 192, Pavlovweb
Naše firma působí ve vinařské obci PAVLOV od roku 1991, ale vína se u nás vyrábějí již několik generací. Snažíme se vína vyráběná v naší firmě poskytovat v maximální kvalitě, která lze v našich zeměpisných a půdních podmínkách vyrobit.