ŠUMPERCANA s.r.o.
Kontakty
- 601 695 643
- Info@sumpercana.cz
Provozní doba
Pondělí | zavřeno | ||
Úterý | zavřeno | ||
Středa | 11:00-15:00 | 17:00-22:30 | |
Čtvrtek | 11:00-15:00 | 17:00-22:30 | |
Pátek | 11:00-15:00 | 17:00-22:30 | |
Sobota | 11:00-15:00 | 17:00-22:30 | Otevřeno |
Neděle | 11:00-15:00 | 17:00-22:30 |
Bankovní účty
131-2165840277/0100 DPH účet, zveřejněn 26.03.2024 | ![]() |
Činnosti firmy
- italská restaurace
Volná pracovní místa
Šumpercana s.r.o.
Mgr. Ing. Renata Vaverková, tel.:583335006e-mail: renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Bez vzdělání |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 15. 5. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 30 000 Kč/měsíc |
Požadavky: - Zkušenost s vedením kuchyně/restaurace. - Zkušenost (prokazatelnou) s italskou gastronomií alespoň 2 roky. - Zahraniční praxe alespoň 1 rok. - Praxe v pozici kuchaře alespoň 2 roky. Hlavní odpovědnosti a činnosti: - Příprava pokrmů. - Příprava tradičních italských jídel podle standardizovaných receptur (např. těstoviny, risotto, pizza, antipasti, dezerty). - Zajištění správného zpracování čerstvých surovin, jako jsou těstoviny, omáčky, mořské plody a další ingredience typické pro italskou kuchyni. - Kreativní přístup k tvorbě a prezentaci jídel. - Udržování čistoty na pracovišti v souladu s HACCP normami. - Pravidelná kontrola skladových zásob a jejich správné skladování. - Spolupráce s týmem kuchařů a dalšími členy personálu. - Aktivní účast na školeních a rozvoji svých kuchařských dovedností. - Zodpovědnost za kvalitu připravovaných pokrmů. - Dodržování časových harmonogramů při přípravě jídel. Nabízíme: o Příležitost stát se součástí živého a přátelského prostředí. Pokud máte zájem o tuto pozici, neváhejte a připojte se k našemu týmu! Pošlete nám svůj životopis na renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz
Šumpercana s.r.o.
Bc. Zora Dlouháe-mail: dlouha@mapofinance.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Nižší střední odborné |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 13. 1. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 30 000 Kč/měsíc |
Požadavky: - Zkušenost s vedením kuchyně/restaurace - Zkušenost (prokazatelnou) s italskou gastronomií alespoň 2 roky - zahraniční praxe alespoň 1 rok. - Praxe v pozici kuchaře alespoň 2 roky Hlavní odpovědnosti a činnosti: - Příprava pokrmů - Příprava tradičních italských jídel podle standardizovaných receptur (např. těstoviny, risotto, pizza, antipasti, dezerty). - Zajištění správného zpracování čerstvých surovin, jako jsou těstoviny, omáčky, mořské plody a další ingredience typické pro italskou kuchyni. - Kreativní přístup k tvorbě a prezentaci jídel. - Udržování čistoty na pracovišti v souladu s HACCP normami. - Pravidelná kontrola skladových zásob a jejich správné skladování. - Spolupráce s týmem kuchařů a dalšími členy personálu. - Aktivní účast na školeních a rozvoji svých kuchařských dovedností. - Zodpovědnost za kvalitu připravovaných pokrmů. - Dodržování časových harmonogramů při přípravě jídel. Nabízíme: o Příležitost stát se součástí živého a přátelského prostředí. Pokud máte zájem o tuto pozici, neváhejte a připojte se k našemu týmu! Pošlete nám svůj životopis na renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz.
Zdroj: Úřad práce