SAVENCIA FROMAGE & DAIRY CZECH REPUBLIC
Oficiální název: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s.
IČ: 44965117
DIČ: CZ44965117
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: jej7ygj
DIČ: CZ44965117
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: jej7ygj
Kontakty
- 810 800 028
- info@savencia-fd.info
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
2012570106/2600 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 | |
CZ8726000000002012571002 DPH účet, zveřejněn 26.01.2022 |
Související firmy
Ústředí
SAVENCIA FROMAGE & DAIRY CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. - Vyskočilova 1481/4, Michle, PrahaNejbližší pobočka
SAVENCIA FROMAGE & DAIRY CZECH REPUBLIC - Velkomoravská 2714/28, Hodonín129,83 kmČinnosti firmy
- výroba
- sýry (plísňové, tavené, ...)
- dětské mléčné dezerty
Volná pracovní místa
operátor balení sýrů (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. - pracoviště
Jitka Žaková, tel.:602 365 035e-mail: jitka.zakova@savencia-fd.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Třísměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 7. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 20 500 Kč/měsíc do 23 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
- pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení - obsluha a sanitace balicího zařízení, dodržování postupů a technologie, ISO, HACCP - prac doba 6-14, 14-22 a 22-6 hodin Osobní kontakt možný každou středu v 9-10 hodin.
operátor výroby sýrů (4 místa)
Pracoviště a kontakty
Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. - pracoviště
Jitka Žaková, tel.:602 365 035e-mail: jitka.zakova@savencia-fd.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Třísměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 7. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 25 000 Kč/měsíc do 28 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
- min. výuční list (potravinářský obor výhodou), pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení - obsluha a sanitace výrobního zařízení, dodržování výrobních postupů a technologie, ISO, HACCP - prac doba 6-14, 14-22 a 22-6 hodin Osobní kontakt možný každou středu v 9-10 hodin.
Zdroj: Úřad práce
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Vzděláváním zaměstnanců TPK, spol. s r.o. ke
zvýšení odborných znalostí a dovedností v oblasti
mlékárenské výroby
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 03.05.2010Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 03.05.2010Projekt dokončen
Vzdělávání ve firmě Pribina, spol. s r.o. ke
zvýšení kvalifikace zaměstnanců pro zabezpečení
efektivity a kvality firemních procesů
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 30.04.2010Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 30.04.2010Projekt dokončen
Vzdělávací kurzy pro společnost TPK, spol s r.o.
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 01.04.2010Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 01.04.2010Projekt dokončen
Posílení profesních dovedností a adaptability
zaměstnanců Pribina, spol s.r.o. v době
ekonomické krize.
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2009Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2009Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU