RESTAURANTE BRASILEIRO
Oficiální název: BRAZIL FOOD s.r.o.
IČ: 26731622
DIČ: CZ26731622
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: r2isq7q
DIČ: CZ26731622
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: r2isq7q
Kontakty
- 224 234 474
- brasileiro@ambi.cz
- info@ambi.cz
Provozní doba
PO 11:00-24:00 hod.
ÚT 11:00-24:00 hod.
ST 11:00-24:00 hod.
ČT 11:00-24:00 hod.
ÚT 11:00-24:00 hod.
ST 11:00-24:00 hod.
ČT 11:00-24:00 hod.
PÁ 11:00-24:00 hod. Brzy otevírá
SO 11:00-24:00 hod.
NE 11:00-24:00 hod.
NE 11:00-24:00 hod.
Kontaktní osoby
- Radek Macura - odpovědný vedoucí, jednatel
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
19-5848140257/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 | |
51-2584090247/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
Souvisí s
BRASILEIRO SLOVANSKÝ DŮM - Na příkopě 859/22, Nové Město, Praha
Činnosti firmy
- brazilská restaurace
Volná pracovní místa
Pomocní kuchaři (2 místa)
Pracoviště a kontakty
BRAZIL FOOD s.r.o. Na příkopě č.p. 859/22
Tomáš Podolskýe-mail: tomas.podolsky@ambi.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Neurčeno |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 3. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 23 400 Kč/měsíc do 25 300 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Tomáš Podolský, e-mail: tomas.podolsky@ambi.cz
Pomocníci v kuchyni (2 místa)
Pracoviště a kontakty
BRAZIL FOOD s.r.o. --/Na příkopě/
Tomáš Podolskýe-mail: tomas.podolsky@ambi.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 7. 11. 2023 |
Mzdové rozpětí: | od 20 300 Kč/měsíc do 25 300 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Kontakt: Tomáš Podolský, e-mail: tomas.podolsky@ambi.cz, 777 864 958 Místo výkonu práce je Na příkopě 859/22, 110 00, Praha 1
Zdroj: Úřad práce
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Systém vzdělávání a dlouhodobého rozvoje
zaměstnanců se zaměřením na praktický výcvik,
aneb jak navrátit věhlas "zlatých časů české
kuchyně"
OP Praha Adaptabilita (ESF)
Datum alokace: 03.12.2008Projekt dokončen
OP Praha Adaptabilita (ESF)
Datum alokace: 03.12.2008Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU