1

PIZZERIA CARLLINO

Thámova 117/26
Karlín
Praha
100 00 Praha 10

Oficiální název: Jaroslav Mikeš

IČ: 66874301
DIČ: CZ6904100291
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: hgaz4nn

Kontakty

  • 222 311 522

Provozní doba

PO 08:00-23:30 hod.
ÚT 08:00-23:30 hod.
ST 08:00-23:30 hod.
ČT 08:00-23:30 hod.
PÁ 08:00-23:30 hod.
SO 12:00-23:30 hod.
NE 12:00-23:30 hod.   Otevřeno

Kontaktní osoby

  • Jaroslav Mikeš

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy

    pizzerie
  • kamenná pec
  • domácí těstoviny a noky
  • hovězí steaky
  • ryby
  • italské dezerty
  • venkovní posezení

Další firmy z oboru

Restaurace

LE DUE TORRI - Dukelských hrdinů 905/46, Holešovice, Prahaweb

BAO BAO - Vladislavova 50/11, Nové Město, Prahaweb

RESTAURACE-STEAK BAR EL PABLO - U železné lávky 127/4, Malá Strana, PrahawebFotografie u firmy

Nabízíme široký výběr alkoholických či nealkoholických nápojů a speciality nejen Latinsko-Americké kuchyně.

PIZZA & CAFFE U VEVERKY - Čumpelíkova 1764/2, Kobylisy, Prahaweb

Rozhodli jsme se dopřát Vám možnost dát si u nás točené pivko. Budeme pro Vás čepovat česká piva z malých pivovarů. Budeme je střídat, abyste mohli ochutnat piva všelijakých druhů.

PIZZA & CAFFE U VEVERKY - Olštýnská 607/1, Troja, PrahawebFotografie u firmy

Rozhodli jsme se dopřát Vám možnost dát si u nás točené pivko. Budeme pro Vás čepovat česká piva z malých pivovarů. Budeme je střídat, abyste mohli ochutnat piva všelijakých druhů.

Mapa ČR
Mapa kraje

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Web používá nezbytné cookies pro jejich fungování. Se souhlasem jsou zpracovávané preferenční a statistické cookies, které slouží pro zapamatování nastavení a měření návštěvnosti. Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies. Podrobnou úpravu můžete provést kliknutím na “Vlastní nastavení”. Své preference můžete kdykoliv změnit a souhlas odvolat kliknutím na “Cookies” v zápatí stránky. Volba pouze nezbytných cookies může mít vliv na funkčnost a výkon stránek.