1

PIZZAPOLLO

Na Tabulovém vrchu 1304/4
Nová Ulice
Olomouc
779 00 Olomouc 9

Oficiální název: Přemysl Horáček

IČ: 69582645
DIČ: CZ7804134844
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: 9hxrz7q
odeslat poptávku

Kontakty

Provozní doba

PO 11:00-22:00 hod.
ÚT 11:00-23:00 hod.   Otevřeno
ST Zavřeno
ČT Zavřeno
PÁ 11:00-24:00 hod.
SO 11:00-24:00 hod.
NE 11:00-22:00 hod.

Kontaktní osoby

  • Přemysl Horáček

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy

    restaurace
  • rozvoz pizzy a jídel

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

PIZZAPOLLO


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Další firmy z oboru

Restaurace

RESTAURACE U KAPLIČKY - Břetislavova 29/3, Řepčín, OlomoucwebFotografie u firmy

Chcete se najíst jako od maminky? Tak přijďte ochutnat.

LÁZNĚ SLATINICE a.s. - Slatinice č. 29webFotografie u firmy

Lázně Slatinice jsou první léčebné lázně v České republice, které získaly akreditaci pro zdravotnická zařízení. Akreditace je oficiálním potvrzením vysoké kvality a bezpečnosti poskytovaných služeb.

RESTAURACE A SPORTBAR VIKTORIA - Alšova 2892/6, Přerov I-Město, Přerovweb

PENZION A RESTAURACE GRILTOUR - Náměstí 27, ProtivanovwebFotografie u firmy

Kromě profesionálně vyškoleného personálu se u nás můžete těšit na široký výběr specialit a nápojů. V příjemném prostředí naší restaurace bude i pracovní oběd vždy příjemnou záležitostí a večeře s rodinou či přáteli radostným zážitkem.

RESTAURACE POD STAROU KNIHOVNOU - Kollárova 528/1, Kroměříž

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

QR kód firmy

QR kód

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.