2

PIZZA FOFREM

Oficiální název: Ing. Marek Hrabovský

IČ: 76655491
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: vtftr48
odeslat poptávku

Provozní doba

PO 10:00-22:00 hod.
ÚT 10:00-22:00 hod.
ST 10:00-22:00 hod.
ČT 10:00-22:00 hod.
PÁ 10:00-23:00 hod.   Zavřeno
SO 10:00-23:00 hod.
NE 10:00-22:00 hod.

Webové prezentace

Sociální sítě

Související firmy

Ústředí
PIZZA FOFREM - Dukelská 653/15, Bílovec
Nejbližší pobočka
PIZZA FOFREM - Sadová 3469, Frýdek, Frýdek-Místek16,07 km

Činnosti firmy

  • rozvoz pizzy

Volná pracovní místa

Řidiči - rozvoz pizzy
Pracoviště a kontakty

Ing. Marek Hrabovský - Pizza Fofrem, Příbor

Ing. Marek Hrabovský, tel.:775 961 188
e-mail: hrabovsky.marek@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 20. 9. 2024
Mzdové rozpětí:od 5 000 Kč/měsíc do 20 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

z.: 9.9.2024 a:20.9.2024 Místo na DPP, DPČ, vhodné i pro OZP max. 2 stupně. Hledáme brigádníka pro rozvoz pizzy. Náplní práce je především rozvoz pizzy firemním vozem, drobná údržba auta (kontrola provozních kapalin a úklid vozu) a skládání krabic na pizzu. Možnost plánování směn. Podmínkou je aktivní řidič s praxí za volantem. :)

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

PIZZA FOFREM


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.