PERNÍK s.r.o.
503 27 Lhota pod Libčany
Oficiální název: PERNÍK s.r.o.
DIČ: CZ25299077
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 547sygs
Kontakty
- 737 236 801
- 727 802 437
- 702 230 705
- info@pernik-sro.cz
Provozní doba
ČT 10:00-16:00 hod.
PÁ 10:00-16:00 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. Martina Králová
- Ing. Lenka Dostálová
- Roman Zaňák - obchodní oddělení
- Barbora Ježková
Webové prezentace
Sociální sítě
Činnosti firmy
- výroba
- trvanlivé a bezlepkové pečivo
- sušenky
- piškoty
- výroba
- bezlepkové pečivo
- e-shop FREEGLUTEN.CZ
- výrobky bez lepku
- sušenky
Bankovní účty určené ke zveřejnění
35-9262580237/0100 Zveřejněn 01.04.2013 | |
CZ2101000001159804080297 Zveřejněn 14.12.2019 | |
115-1827210297/0100 Zveřejněn 07.01.2020 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 13.10.2015Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 06.10.2014Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 25.07.2008Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Pekárny
INTEGRA H + H, s.r.o. - Dolení 22, Jilemniceweb
Naše pekařství Vám nabízí vždy čerstvé a chutné pečivo. V naší nabídce naleznete kváskový chléb, vysocký chleba z parní pece, lučanské a vysocké housky, ořechový chléb, semínkový chléb, bratislavské rohlíčky, koblihové kremrole.
MAŠEK JAN-PEKAŘSTVÍ - Hlavní 726, Smržovkaweb
PEKAŘSTVÍ A CUKRÁŘSTVÍ JIŘÍ BLÁHA s.r.o. - Švermova 121/72, Liberec X-Františkov, Liberecweb
V rámci dlouhodobého naslouchání Vašim požadavkům a zkvalitnění našich služeb jsme se rozhodli v našem oboru k zcela ojedinělému kroku a to vytvoření eshopu s nabídkou celého námi vyráběného tradičního sortimentu tak jak ho znáte.
TUREK A SPOL-PEKÁRNA - Jana Masaryka 483, Vlašimweb
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.