5

PENZION ANDULA

Strážné 96
543 52 Strážné

Oficiální název: Ing. Karel Polívka

IČ: 76224015
DIČ: CZ7804273070
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: tfcn2uq
odeslat poptávku
Sídlo společnosti

Kontakty

Provozní doba

PO 11:30-20:00 hod.
ÚT 11:30-20:00 hod.
ST 11:30-20:00 hod.
ČT 11:30-20:00 hod.
PÁ 11:30-20:00 hod.   Zavřeno
SO 11:30-20:00 hod.
NE 11:30-20:00 hod.
Duben a listopad zavřeno

Kontaktní osoby

  • Ing. Karel Polívka - majitel

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

107-1387290237/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100

Ústředí

FRIESOVY BOUDY - Strážné č. 95

Klíčová slova

penzion

pension

ubytování

restaurace

firemní akce

svatba

svatební hostina

lyžování

turistika

minipivovar

FRIES

Strážné

Krkonoše

Činnosti firmy

    penzion
  • kapacita 53 lůžek
  • restaurace
  • WIFI
  • minipivovar FRIES
  • výroba
  • pivo

Nabídka pro školy
    Výcviky, pobyty, kultura/Ubytování pro školy
    horský hotel
  • ubytování v 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením
  • možnost ubytování s domácími zvířaty
  • wellness
  • restaurace
  • možnost lyžování (lyžařský vlek přímo u hotelu)
  • možnost školení (konferenční místnost, audio technika)
  • půjčovna kol a běžek

  • restaurace
  • kapacita 80 míst
  • venkovní terasa (20 míst)
  • možnost pořádání svatební hostiny, ...
    Školní stravování/Suroviny pro kuchyně a občerstvení
    prodej
  • vlastní pivo FRIES

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

PENZION ANDULA


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.