PEKAŘSTVÍ ZLIV, s.r.o.
Nádražní 719
Zliv
373 44 Zliv
Zliv
373 44 Zliv
Oficiální název: Pekařství Zliv, s.r.o.
IČ: 02164353
DIČ: CZ02164353
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: skv2qy7
DIČ: CZ02164353
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: skv2qy7
Kontakty
- 773 001 253
- 777 253 960
- pekarstvizliv@seznam.cz
- pekarstvizliv.objednavky@seznam.cz
- info@pekarstvizliv.cz
Provozní doba
PO 05:15-17:00 hod.
ÚT 05:15-17:00 hod.
ST 05:15-17:00 hod.
ČT 05:15-17:00 hod.
ÚT 05:15-17:00 hod.
ST 05:15-17:00 hod.
ČT 05:15-17:00 hod.
PÁ 05:15-17:00 hod. Otevřeno
SO 07:00-11:00 hod.
NE 07:00-10:00 hod.
NE 07:00-10:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
PEKAŘSTVÍ ZLIV, s.r.o. - Fr. Ondříčka 1109/44, České Budějovice 2, České Budějovice (Prodejna)
PEKAŘSTVÍ ZLIV, s.r.o. - Krajinská 35/1, České Budějovice 1, České Budějovice (Prodejna)
PEKAŘSTVÍ ZLIV, s.r.o. - Na Sadech 2038/16, České Budějovice 3, České Budějovice (Prodejna)
Činnosti firmy
- pekařství výroba
- pečivo (slané a sladké)
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 14. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
261385527/0300 Zveřejněn 31.10.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Zásilkovna - výdejní a podací místo
Otevírací doba | |
---|---|
Umístění | |
Dostupnost autem | |
Dostupnost MHD | |
Služby |
Zdroj: Zásilkovna
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Pekárny
TUREK A SPOL-PEKÁRNA - Jana Masaryka 483, Vlašimweb
PEKAŘSTVÍ SÝKORA s.r.o. - Náves 2, Kyšiceweb
CAHOVO PEKAŘSTVÍ, s.r.o. - V. Nezvala 66/60, Stařečka, Třebíčweb
Vše podle chudi, pečivo slané i sladké.
CAHOVO PEKAŘSTVÍ, s.r.o. - Nerudova 1190/3, Horka-Domky, Třebíč
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.