PEKAŘSTVÍ MALENA s.r.o.
K Ráji 378
Jaroměřice nad Rokytnou
675 51 Jaroměřice nad Rokytnou
Jaroměřice nad Rokytnou
675 51 Jaroměřice nad Rokytnou
Oficiální název: Pekařství MALENA s.r.o.
IČ: 26946505
Kontakty
- 568 441 506
- 777 812 762
- pekarna.malena@cbox.cz
Kontaktní osoby
- Ing. Štěpán Malena
- Ing. Marie Malenová
- Ing. Antonín Malena
Webové prezentace
Související firmy
PEKAŘSTVÍ MALENA s.r.o. - Brněnská 157/76, Nové Město, Třebíč (Pobočka)
Činnosti firmy
- pekárna
- chleba
- koláče
- koblihy
- buchty, ...
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 24. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Rozšíření technologického vybavení společnosti
Pekařství MALENA s.r.o.
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 22.12.2014Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 22.12.2014Projekt dokončen
Modernizace technologické linky Pekařství Malena
s.r.o.
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 27.04.2010Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 27.04.2010Projekt dokončen
Snížení energetické náročnosti výrobního procesu ve společnosti Pekařství MALENA s.r.o.
Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Projekt s právním aktem
Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Projekt s právním aktem
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
CAHOVO PEKAŘSTVÍ, s.r.o. - Nerudova 1190/3, Horka-Domky, Třebíč
CAHOVO PEKAŘSTVÍ, s.r.o. - V. Nezvala 66/60, Stařečka, Třebíč
Vše podle chudi, pečivo slané i sladké.
KPN-PEKAŘSTVÍ spol. s r.o. - Bratislavská 911/73, Podivín
Pekařství KPN už více než dvacet let peče prvotřídní pečivo. Zakládáme si na kvalitních surovinách. Vyrábíme a prodáváme pekařské a netrvanlivé cukrářské výrobky.
TRDELNÍKY OD MATĚJE - Březinova 3080/6, Hodonín
Naše trdelníky Vám vždy připravíme od kvásku až po ugrilování na místě. Proto jsou vždy čerstvé, teplé a voňavé.