OXALIS-ČAJ & KÁVA Ústí nad Labem
Ústí nad Labem-centrum
Ústí nad Labem
400 01 Ústí nad Labem 1
Oficiální název: OXALIS Retail s.r.o.
DIČ: CZ60715642
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: padhm5a
Kontakty
- 733 522 685
- str16forumusti@oxalis.cz
- info@oxalis.cz
Otevírací doba
ČT 09:00-21:00 hod.
PÁ 09:00-21:00 hod.
SO 09:00-21:00 hod.
NE 09:00-21:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
OXALIS-ČAJ & KÁVA Brno - Hradecká 408/40, Ivanovice, Brno (Ústředí)
OXALIS-ČAJ & KÁVA Praha - Fajtlova 1090/1, Ruzyně, Praha (Pobočka)
OXALIS-ČAJ & KÁVA Mladá Boleslav - tř. Václava Klementa 1459, Mladá Boleslav II, Mladá Boleslav (Pobočka)
OXALIS, spol. s r.o. - K Teplinám 663, Slušovice (Franchisor)
OXALIS-ČAJ & KÁVA Praha - náměstí Republiky 1079/1a, Nové Město, Praha (Pobočka)
Činnosti firmy
- prodej
- plantážní káva
- sypané čaje z ekologických surovin
- prodej
- čajové a kávové nádobí
- dózy
- prodej
- čajové a kávové nádobí
- prodej
- dárková balení čajů a pralinek
Bankovní účty určené ke zveřejnění
115-4509940247/0100 Zveřejněn 21.09.2017 | |
279438690/0300 Zveřejněn 27.10.2017 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Potraviny, smíšené zboží - maloobchod
PRODEJ NÁPOJŮ A AUTODOPRAVA MIDAS-IVAN MILAN - U Vlečky 1, Ústí nad Labem
Firma se zabývá prodejem nápojů - alkoholického i nealkoholického piva a limonád.
LAHŮDKY DORANT - Všebořická 603, Bukov, Ústí nad Labemweb
Firma se také specializuje na zajišťování kompletních cateringových služeb včetně profesionální obsluhy.
I.P.CONNECT-ŽELEZÁŘSTVÍ - Matějova 685/8, Rumburk 1, Rumburkweb
LANDA PETR-UZENINY BETA - Řezníčkova 220, Kojeticeweb
Firma Uzeniny Beta je na trhu od roku 1995, zabýváme se výrobou a prodejem uzenin, klobás, špekáčků, lahůdek, paštik, sýrů ...
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každo denní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.