OLLIES
Rudná 3114/114
Zábřeh
Ostrava
700 30 Ostrava 30
Zábřeh
Ostrava
700 30 Ostrava 30
Oficiální název: Ollies dorty s.r.o.
IČ: 28596030
DIČ: CZ28596030
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: vywi9jm
DIČ: CZ28596030
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: vywi9jm
Kontakty
- 603 424 268 - objednávková linka PO-NE 7:00-15:00 hod.
- objednavky@ollies.cz
Provozní doba
PO 09:00-21:00 hod.
ÚT 09:00-21:00 hod.
ST 09:00-21:00 hod.
ČT 09:00-21:00 hod.
ÚT 09:00-21:00 hod.
ST 09:00-21:00 hod.
ČT 09:00-21:00 hod.
PÁ 09:00-21:00 hod. Otevřeno
SO 09:00-21:00 hod.
NE 09:00-21:00 hod.
NE 09:00-21:00 hod.
Kontaktní osoby
- Bc. Jakub Gondek
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
OLLIES s.r.o. - Výstavní 2968/108, Vítkovice, Ostrava (Centrála)
OLLIES - Porubská 709/14, Poruba, Ostrava (Prodejna)
OLLIES s.r.o. - Horní lán 1328/6, Nová Ulice, Olomouc (Prodejna)
OLLIES - Balbínova 752/23, Vinohrady, Praha (Prodejna)
Činnosti firmy
- cukrárna
- kapacita 4 místa
- dorty
- dezerty
- zákusky
- makronky
- zmrzliny
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 14. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
301384685/0300 Zveřejněn 18.01.2022 | |
314949171/0300 Zveřejněn 07.12.2022 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Prezentace na veletrzích, výstavách a konferencích
Stavotech Olomouc
57. pokračování stavebního a technického veletrhu
28.03.2019 - 30.03.2019
stánek
57. pokračování stavebního a technického veletrhu
28.03.2019 - 30.03.2019
stánek
INFOTHERMA 2018
Mezinárodní výstava vytápění, úspory energií a smysluplného využívání obnovitelných zdrojů
22.01.2018 - 25.01.2018
stánek 000/Catering
Mezinárodní výstava vytápění, úspory energií a smysluplného využívání obnovitelných zdrojů
22.01.2018 - 25.01.2018
stánek 000/Catering
Stavotech Olomouc
53. pokračování stavebního a technického veletrhu
30.03.2017 - 01.04.2017
stánek
53. pokračování stavebního a technického veletrhu
30.03.2017 - 01.04.2017
stánek
INFOTHERMA 2017
Mezinárodní výstava vytápění, úspory energií a smysluplného využívání obnovitelných zdrojů
23.01.2017 - 26.01.2017
stánek 000/000
Mezinárodní výstava vytápění, úspory energií a smysluplného využívání obnovitelných zdrojů
23.01.2017 - 26.01.2017
stánek 000/000
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Podnikové vzdělávání Ollies Dorty s.r.o.
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.10.2019Projekt finálně uzavřen
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.10.2019Projekt finálně uzavřen
Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví - Ollies dorty s.r.o.
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 29.11.2017Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 29.11.2017Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
Podnikové vzdělávání zaměstnanců Ollies dorty s.r.o.
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.01.2017Projekt finálně uzavřen
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.01.2017Projekt finálně uzavřen
Rozšíření a modernizace výrobních prostor
společnosti Ollies dorty s.r.o.
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 27.11.2015Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 27.11.2015Projekt dokončen
Modernizace výroby sladkého pečiva a
kopečkové zrmzliny
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 30.05.2014Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 30.05.2014Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Cukrárny
CUKRÁRNA-TLUSŤÁKOVÁ HANA - Masarykovo nám. 414, Vizovice
Nabízíme točenou zmrzlinu, zákusky, dorty, kávu, chlebíčky a jiné sladkosti.
HOTEL SALOON ZLÍN - Tyršovo nábřeží 487, Zlínweb
LÁZEŇSKÝ LÉČEBNÝ DŮM PRAHA - Leoše Janáčka 379, Luhačoviceweb
CUKRÁRNA NA NÁMĚSTÍ BZENEC - náměstí Svobody 306, Bzenec
CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ KAŇOVÁ - Morkůvky č. 30web
CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ, Dana Kaňová: naše výroba spočívá nejen v klasické cukrárenské výrobě, ale čerpáme také z receptů našich babiček, kde především upřednostňujeme máslovou výrobu před umělými krémy.