MAXIMARKET POTRAVINY U TOMÁŠE
nám. Mládežníků 673
Lobeček
Kralupy nad Vltavou
278 01 Kralupy nad Vltavou 1
Lobeček
Kralupy nad Vltavou
278 01 Kralupy nad Vltavou 1
Oficiální název: Van Hung Quan
IČ: 28420039
DIČ: CZ8603243396
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: gckfj86
DIČ: CZ8603243396
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: gckfj86
Kontakty
- 777 888 289
- tomaskralupy@gmail.com
Otevírací doba
PO 07:00-19:00 hod.
ÚT 07:00-19:00 hod.
ST 07:00-19:00 hod.
ČT 07:00-19:00 hod.
ÚT 07:00-19:00 hod.
ST 07:00-19:00 hod.
ČT 07:00-19:00 hod.
PÁ 07:00-19:00 hod. Otevřeno
SO 07:00-18:00 hod.
NE 07:00-18:00 hod.
NE 07:00-18:00 hod.
Kontaktní osoby
- Hung Quan Van
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
DRUŽSTVO ESO MARKET - Žukovského 887/4, Ruzyně, Praha (Franchisor)
Činnosti firmy
- prodej
- potraviny
- smíšené zboží
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 14. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Potraviny, smíšené zboží - maloobchod
LANDA PETR-UZENINY BETA - Řezníčkova 220, Kojeticeweb
Firma Uzeniny Beta je na trhu od roku 1995, zabýváme se výrobou a prodejem uzenin, klobás, špekáčků, lahůdek, paštik, sýrů ...
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.
HELLMA GASTRONOMICKÝ SERVIS PRAHA spol. s r.o. - Cukrovarská 982, Čakovice, Prahaweb
Hellma je specialista na všechny produkty v porcích. Jsme partnerem pro velkoobchody s orientací na oblast gastro, dále pro cateringové společnosti včetně leteckých, pro kávové společnosti a klienty z oblasti profesionální gastronomie.