1

LABSKÁ HOTELOVÁ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ PARDUBICE s.r.o.

U Josefa 118
Cihelna
Pardubice
530 09 Pardubice 9

Oficiální název: Labská střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice, s. r. o.

IČ: 62029754
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: nwfhi8v
odeslat poptávku
Sídlo společnosti

Kontakty

Kontaktní osoby

  • Ing. Radmila Kozohorská - ředitelka školy
  • Ing. Ivana Zdražilová - zástupkyně ředitelky, jednatelka

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy

  • střední odborná škola
  • studijní obory
  • hotelnictví a cestovní ruch
  • hotelnictví, lázeňství a výživové poradenství
  • nástavbové studium (denní a dálkové)
  • podnikání
  • střední odborné učiliště
  • učební obory
  • kuchař-číšník
  • cukrář

Volná pracovní místa

Uklízeč/ka
Pracoviště a kontakty

Labská střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice, s. r. o.

Ing. Radmila Kozohorská, tel.:466 412 240, 702 024 213
e-mail: sekretariat@labskaskola.cz, radmila.kozohorska@labskaskola.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Dohoda o pracovní činnosti
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 14. 10. 2024
Mzdové rozpětí:od 130 Kč/hod.
Poznámka k volnému místu

Nástup možný IHNED. Úklid školních prostor. Jedná se o zástup za dlouhodobou nemoc. Pracovní doba: 14:00 - 18:00 Maximálně 80 hodin za měsíc. První kontakt e-mailem.

Zdroj: Úřad práce

Veřejné zakázky

Profil zadavatele
Číslo formulářeČíslo profiluWeb
7352010069349369349www.egordion.cz
7352010066869366869www.lhspardubice.cz

Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
062029754Střední škola390
150070381Školní jídelna550
OborFormaDélkaKapacita
29-54-H/01 - CukrářDenní forma vzděl.tři65
64-41-L/51 - PodnikáníDálková forma vzděl.tři0
64-41-L/51 - PodnikáníDenní forma vzděl.dva65
64-41-L/51 - PodnikáníKombinovaná forma vzděl.tři40
65-42-M/01 - HotelnictvíDenní forma vzděl.čtyři120
65-51-H/01 - Kuchař - číšníkDenní forma vzděl.tři162
68-43-M/01 - Veřejnosprávní činnostKombinovaná forma vzděl.čtyři50
68-43-M/01 - Veřejnosprávní činnostDenní forma vzděl.čtyři125

Zdroj: MŠMT

Realizované projekty podpořené z fondů EU

JAK na Labské škole
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 16.11.2022Projekt v realizaci
Profesní rozvoj pedagogů II
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.03.2019Projekt finálně uzavřen
Profesní rozvoj pedagogů
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.02.2017Projekt finálně uzavřen
Posloucháme, mluvíme, čteme, píšeme
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.09.2015Projekt dokončen
Cizí jazyky nám nejsou cizí
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
O krok napřed
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 29.03.2013Projekt dokončen
Inovace výuky v přírodovědných předmětech
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 15.02.2012Projekt dokončen
EU Peníze SŠ
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 01.02.2012Projekt dokončen
LABSKÁ HOTELOVÁ ŠKOLA - GASTRONOMICKÁ UČEBNA
ROP NUTS II Severovýchod (ERDF)
Datum alokace: 14.04.2011Projekt dokončen
Získání dílčí kvalifikace - Příprava teplých pokrmů 65-001-H
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 30.12.2010Projekt dokončen
více projektů

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

LABSKÁ HOTELOVÁ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ PARDUBICE s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.