KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.

J. Hory 671
Kladno
272 01 Kladno 1

Oficiální název: KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.

IČ: 49900501
DIČ: CZ49900501
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: wn3qwam

Kontakty

Kontaktní osoby

  • PaedDr. Jaroslava Nozarová - jednatelka
  • Renata Koloušková - obchodní ředitelka

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

68707141/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100
107-4362690297/0100
DPH účet, zveřejněn 05.04.2013
0100

Činnosti firmy

    cukrářská výroba
  • dorty
  • cukroví
  • zákusky, ...
    pekařská výroba
  • chléb
  • jemné pečivo, ...
    výroba
  • mražené pečivo

Volná pracovní místa

Pracovník/ce pekařské výroby (12 míst)
Pracoviště a kontakty

KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.

Dagmar Stahlová
e-mail: dagmar.stahlova@kompek.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 25 376 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Požadujeme: manuální zručnost, zodpovědnost, ochotu pracovat na nočních směnách. Anglický jazyk aktivně výhodou. Není nutné vzdělání, možnost i bez praxe. Kontakt výhradně e-mailem, kontakt úterý 8:00 - 11:00 hod dle předchozí dohody.

Technik/čka a elektrotechnik/čka pro stroje a zařízení (2 místa)
Pracoviště a kontakty

KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.

Dagmar Stahlová
e-mail: dagmar.stahlova@kompek.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Třísměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 7. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 35 000 Kč/měsíc do 50 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Náplň práce: zajištění operativních oprav strojů a zařízení, zajištění preventivní a rediktivní údržby, vyhledávání rizik a minimalizuje rizika, kontrola strojů a zařízení. Nabízíme: dotované výrobní produkty, stravování, čtvrtletní prémie, zvýhodněné tarifi u operátora. Kontakt e-mailem.

Laborant/ka
Pracoviště a kontakty

KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.

Dagmar Stahlová
e-mail: dagmar.stahlova@kompek.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 7. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 30 000 Kč/měsíc do 35 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Náplň práce: kontrola vzorků výrobků, kontrola kvality výrobků a surovin, kontrola provozu, měření a analytická činnost v laboratoři, spolupráce na systému kontroly kvality. Nabízíme: dotované výrobní produkty, stravování, čtvrtletní prémie, zvýhodněné tarifi u operátora. Kontakt e-mailem.

Zdroj: Úřad práce

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Pořízení výrobních technologií
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 29.05.2014Projekt dokončen
Rekonstrukce objektu "Stará pekárna" KOMPEK Kladno
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 03.02.2012Projekt dokončen
Zavedení inovace procesu výroby nové pekárenské produkce
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 29.08.2011Projekt dokončen
Projekt energetických úspor ve společnosti
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 04.06.2010Projekt dokončen

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.