1

KEBAB HOUSE BONÉMA

Oficiální název: Abdelsalam Abdullah Rashid

IČ: 87470314
DIČ: CZ8401011894
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: 7xb6hih
odeslat poptávku

Kontakty

Provozní doba

PO 09:00-24:00 hod.
ÚT 09:00-24:00 hod.
ST 09:00-24:00 hod.
ČT 09:00-24:00 hod.
PÁ 09:00-04:00 hod.   Brzy otevírá
SO 09:00-04:00 hod.
NE 12:00-24:00 hod.

Kontaktní osoby

  • Abdelsalam Abdullah Rashid - majitel

Činnosti firmy

    rychlé občerstvení
  • arabská kuchyně

Volná pracovní místa

Kuchaři (kromě šéfkuchařů) (2 místa)
Pracoviště a kontakty

Abdelsalam Abdullah Rashid P1

Naděžda Rashid Štěpánková, tel.:607594740
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 15. 10. 2021
Mzdové rozpětí:od 20 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

V případě zájmu volejte na uvedené číslo.

Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Pracoviště a kontakty

Abdelsalam Abdullah Rashid P1

Naděžda Rashid Štěpánková, tel.:607594740
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 10. 2021
Mzdové rozpětí:od 20 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

V případě zájmu se dostavte osobně na pracoviště.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

KEBAB HOUSE BONÉMA


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.