INTEGRA H + H, s.r.o.
Vysoké nad Jizerou
512 11 Vysoké nad Jizerou
Oficiální název: INTEGRA H + H, společnost s ručením omezeným (zkráceně INTEGRA H + H, s.r.o.)
DIČ: CZ60917296
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: q24ca8g
Kontakty
- 481 593 153
- info@ceskepecivo.cz
Provozní doba
ČT 06:00-17:00 hod.
PÁ 06:00-17:00 hod.
SO 06:00-12:00 hod.
Webové prezentace
Související firmy
INTEGRA H + H, s.r.o. - Dolení 22, Jilemnice (Ústředí)
INTEGRA H + H, s.r.o. - Krkonošská 84, Tanvald (Pobočka)
INTEGRA H + H, s.r.o. - Lučany nad Nisou č. 369 (Pobočka)
INTEGRA H + H, s.r.o. - Podhorská 375/23, Jablonec nad Nisou (Pobočka)
Činnosti firmy
- výroba
- pečivo
- prodej
- pečivo
Bankovní účty určené ke zveřejnění
357701774/0600 Zveřejněn 02.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 17.06.2014Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Pekárny
MAŠEK JAN-PEKAŘSTVÍ - Hlavní 726, Smržovkaweb
INTEGRA H + H, s.r.o. - Dolení 22, Jilemniceweb
Naše pekařství Vám nabízí vždy čerstvé a chutné pečivo. V naší nabídce naleznete kváskový chléb, vysocký chleba z parní pece, lučanské a vysocké housky, ořechový chléb, semínkový chléb, bratislavské rohlíčky, koblihové kremrole.
PEKAŘSTVÍ A CUKRÁŘSTVÍ JIŘÍ BLÁHA s.r.o. - Švermova 121/72, Liberec X-Františkov, Liberecweb
V rámci dlouhodobého naslouchání Vašim požadavkům a zkvalitnění našich služeb jsme se rozhodli v našem oboru k zcela ojedinělému kroku a to vytvoření eshopu s nabídkou celého námi vyráběného tradičního sortimentu tak jak ho znáte.
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.
PEKÁRNA A CUKRÁRNA SARNIA DONUTS - Na Hlinkách 253, Řež, Husinec
Kompletní výroba jemného pekařského a cukrářského pečiva.