HOTEL U HOLUBŮ

Ostravská 314/3
Bílovec
743 01 Bílovec 1

Oficiální název: Ing. Petr Holub

IČ: 64970477
DIČ: CZ7503205237
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: vrkha2g

Kontakty

Provozní doba

Pondělí10:00-22:00
Úterý10:00-22:00
Středa10:00-22:00
Čtvrtek10:00-22:00
Pátek10:00-23:59
Sobota10:00-22:00
Neděle10:00-22:00Otevřeno

Kontaktní osoby

  • Ing. Petr Holub - majitel

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

1762076399/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
4258055808/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800

Činnosti firmy

    hotel
  • kapacita 60 míst
  • dvoulůžkové a třílůžkové pokoje
    restaurace
  • kapacita 50 míst
  • venkovní terasa (90 míst)
  • možnost pořádání společenských akcí a firemních prezentací
    vinárna
  • kapacita 40 míst
    jídelna
  • kapacita 32 míst

Volná pracovní místa

Kuchař (m/ž) (2 místa)
Pracoviště a kontakty

Petr Holub

Petr Holub
e-mail: p.holub@email.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 10. 2025
Mzdové rozpětí:od 25 376 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

z:13.8.2025 -místo se souhlasem na zaměstnaneckou kartu - zaměstnanecká karta v rámci Programu kvalifikovaný zaměstnanec Odpovědnost za servis a přípravu jídel. Údržování pořádku na provozovně, udržování čistoty prostor v kuchyni. Praxe a vzdělání výhodou.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

HOTEL U HOLUBŮ


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.