HOTEL A RESTAURACE POD VĚŽÍ

Kostelní 471
Strážnice
696 62 Strážnice

Oficiální název: HT PROFIS, s.r.o.

IČ: 26913666
DIČ: CZ26913666
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 6yra2xf

Kontakty

Provozní doba

Pondělí10:30-21:00
Úterý10:30-21:00Otevřeno, brzy zavírá
Středazavřeno
Čtvrtek10:30-22:00
Pátek10:30-23:59
Sobota11:00-23:59
Neděle11:00-21:00

Webové prezentace

Bankovní účty

2900675678/2010
DPH účet, zveřejněn 08.12.2015
2010
2902218585/2010
DPH účet, zveřejněn 25.08.2022
2010

Činnosti firmy

    restaurace
  • česká a zahraniční kuchyně
  • kapacita 40 míst
  • salonek (30 míst)
  • hotel ***

Volná pracovní místa

asistent/ka kuchaře (2 místa)
Pracoviště a kontakty

HT PROFIS, s.r.o. - Restaurace Pod Věží

Jana Havlíčková, tel.:608905010
e-mail: info@restaurace-podvezi.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek, Dohoda o pracovní činnosti
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 15. 9. 2025
Mzdové rozpětí:od 32 000 Kč/měsíc do 38 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Hledáme muže/ženu, která již má zkušenosti s gastronomií z blízkého okolí nebo s možností vlastní dopravy. Nejde o vaření, spíše o výdej obědů v restauraci. Nástup dohodou. Nabízené výhody: 3 000 Kč v podobě benefitu - strava zdarma. Kontakt na tel. od 11:00 hod, na mail, osobně.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

HOTEL A RESTAURACE POD VĚŽÍ


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.