GASTROCENTRUM POSFORM s.r.o.
Oficiální název: GASTROCENTRUM POSFORM s.r.o.
IČ: 26491630
DIČ: CZ26491630
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: gnz7uu3
DIČ: CZ26491630
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: gnz7uu3

Kontakty
- 325 512 105
- 739 021 511 - firemní
- info@stravovani.com
Provozní doba
veřejná jídelna | ||
Pondělí | 10:30-13:30 | |
Úterý | 10:30-13:30 | |
Středa | 10:30-13:30 | |
Čtvrtek | 10:30-13:30 | |
Pátek | 10:30-13:30 | Zavřeno |
Sobota | zavřeno | |
Neděle | zavřeno |
provozovna | ||
Pondělí | 06:00-14:00 | |
Úterý | 06:00-14:00 | |
Středa | 06:00-14:00 | |
Čtvrtek | 06:00-14:00 | |
Pátek | 06:00-14:00 | Zavřeno |
Sobota | zavřeno | |
Neděle | zavřeno |
Kontaktní osoby
- Ing. Sylvie Měřičková - jednatelka
- František Měřička - jednatel
Webové prezentace
Bankovní účty
123-6356470297/0100 DPH účet, zveřejněn 05.03.2022 | ![]() |
1387972561/2700 DPH účet, zveřejněn 27.04.2022 | ![]() |
Činnosti firmy
- provádí
- rozvoz jídel
- závodní stravování
- veřejná jídelna
- provádí
- gastronomické služby
Volná pracovní místa
KUCHAŘ/KA (2 místa)
Pracoviště a kontakty
GASTROCENTRUM POSFORM s.r.o.
Ivan Krejza, tel.:739 584 513e-mail: ivan.krejza@vasekantyna..cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 10. 3. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 35 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Samostatný kuchař pro středisko zaměřené na závodní stravování, příprava, expedice. Nabízíme: závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele. Pracovní doba: 6:00 - 14:00 hod. Kontaktovat nás můžete osobně v Nymburce, e-mailem nebo telefonicky PO - PÁ 7:00-14:00 hod.
Zdroj: Úřad práce