FRUITISIMO Praha
Břevnov
Praha
162 00 Praha 616
Ústřední vojenská nemocníce
Oficiální název: JPServis, a.s.
DIČ: CZ26431068
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: i6iepiu
Kontakty
- 774 300 330
- info@fruitisimo.cz
Provozní doba
ÚT 07:00-17:00 hod.
ST 07:00-17:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
JPSERVIS, a.s. - Chodovská 228/3, Michle, Praha (Provozovatel)
FRUITISIMO FRESH s.r.o. - bratří Dohalských 149/1, Vysočany, Praha (Franchisor)
Činnosti firmy
- ovocný bar prodej
- vitamínové koktejly
- zmrzlina
- káva
- zdravé svačiny
Volná pracovní místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 20. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
19-9220010287/0100 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.01.2020Projekt finálně uzavřen
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 15.02.2017Projekt finálně uzavřen
Operační program Zaměstnanost plus (ESF+)
Projekt s právním aktem
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Cukrárny
PIZZA & CAFFE U VEVERKY - Olštýnská 607/1, Troja, Prahaweb
Rozhodli jsme se dopřát Vám možnost dát si u nás točené pivko. Budeme pro Vás čepovat česká piva z malých pivovarů. Budeme je střídat, abyste mohli ochutnat piva všelijakých druhů.
PIZZA & CAFFE U VEVERKY - Čumpelíkova 1764/2, Kobylisy, Prahaweb
Rozhodli jsme se dopřát Vám možnost dát si u nás točené pivko. Budeme pro Vás čepovat česká piva z malých pivovarů. Budeme je střídat, abyste mohli ochutnat piva všelijakých druhů.
PEKÁRNA A CUKRÁRNA SARNIA DONUTS - Na Hlinkách 253, Řež, Husinec
Kompletní výroba jemného pekařského a cukrářského pečiva.
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.