1

DIVING CLUB MANTA s.r.o.

Kořenského 1053/5
Smíchov
Praha
150 00 Praha 5

Oficiální název: Diving club Manta s.r.o.

IČ: 03583627
DIČ: CZ03583627
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 5ffspw9
odeslat poptávku

Kontakty

  • 257 313 488 - bar, prodejna
  • 607 870 399 - rezervace pro oslavy, akce, školení
  • 721 843 231 - produkce koncertů
  • 607 056 917
  • info@dcmanta.cz
  • obchod@dcmanta.cz - reklamace

Provozní doba

prodejna
PO 14:00-19:00 hod.
ÚT 14:00-19:00 hod.
ST 14:00-19:00 hod.
ČT 14:00-19:00 hod.
PÁ 14:00-19:00 hod.   Brzy otevírá

bar
PO 14:00-23:00 hod.
ÚT 14:00-23:00 hod.
ST 14:00-23:00 hod.
ČT 14:00-23:00 hod.
PÁ 14:00-23:00 hod.   Brzy otevírá
SO 16:00-23:00 hod.
NE Zavřeno

Kontaktní osoby

  • Petr Mikulenka - rezervace, jednatel
  • Lukáš Marval - produkce

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

2600697736/2010
DPH účet, zveřejněn 05.05.2016
2010

Činnosti firmy

    rodinný bar
  • alkoholické a nealkoholické nápoje
  • koktejly
  • salónek (možnost pořádání oslav, akcí, školení, ...)
  • posezení na zahrádce
  • italská zmrzlina
  • ledová káva FRAPPÉ
    e-shop
  • vybavení pro potápění (ploutve, šnorchly, masky, brýle, ...)
    prodej
  • vybavení pro potápění (ploutve, šnorchly, masky, brýle, ...)
    půjčovna
  • potápěčské potřeby (ploutve, šnorchly, masky, brýle, ...)
    servis
  • potápěčské potřeby (ploutve, šnorchly, masky, brýle, ...)

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

DIVING CLUB MANTA s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.