CUKRÁRNA U POLÁŠKŮ
Masarykova 86
Čejkovice
696 15 Čejkovice
Čejkovice
696 15 Čejkovice
Oficiální název: Milan Polášek
IČ: 67003133
DIČ: CZ480822407
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: 56atadd
DIČ: CZ480822407
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: 56atadd
Kontakty
- 518 362 699
- 723 280 819
- info@cukrarnacejkovice.cz
Provozní doba
léto
PO Zavřeno
PO Zavřeno
ÚT Zavřeno
ST Zavřeno
ČT 13:00-18:00 hod.
PÁ 13:00-18:00 hod.
SO 13:00-18:00 hod.
NE 10:00-18:00 hod.
zima
PO Zavřeno
ČT 13:00-18:00 hod.
PÁ 13:00-18:00 hod.
SO 13:00-18:00 hod.
NE 10:00-18:00 hod.
zima
PO Zavřeno
ÚT Zavřeno
ST Zavřeno
ČT Zavřeno
PÁ 13:00-17:00 hod.
SO 13:00-17:00 hod.
NE 10:00-17:00 hod.
výrobna
PO 06:00-14:30 hod.
ČT Zavřeno
PÁ 13:00-17:00 hod.
SO 13:00-17:00 hod.
NE 10:00-17:00 hod.
výrobna
PO 06:00-14:30 hod.
ÚT 06:00-14:30 hod.
ST 06:00-14:30 hod.
ČT 06:00-14:30 hod.
PÁ 06:00-14:30 hod.
ČT 06:00-14:30 hod.
PÁ 06:00-14:30 hod.
Kontaktní osoby
- Milan Polášek
Webové prezentace
Sociální sítě
Činnosti firmy
- cukrárna s posezením prodej
- cukrářské výrobky
- svatební koláčky
- dorty
- šlehačkové a krémové zákusky
- výslužky na svatby, ...
- výroba
- cukrářské výrobky
- svatební koláčky
- dorty
- šlehačkové a krémové zákusky
- výslužky na svatby, ...
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Cukrárny
CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ KAŇOVÁ - Morkůvky č. 30web
CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ, Dana Kaňová: naše výroba spočívá nejen v klasické cukrárenské výrobě, ale čerpáme také z receptů našich babiček, kde především upřednostňujeme máslovou výrobu před umělými krémy.
CUKRÁRNA NA NÁMĚSTÍ BZENEC - náměstí Svobody 306, Bzenec
LÁZEŇSKÝ LÉČEBNÝ DŮM PRAHA - Leoše Janáčka 379, Luhačoviceweb
CUKRÁRNA-TLUSŤÁKOVÁ HANA - Masarykovo nám. 414, Vizovice
Nabízíme točenou zmrzlinu, zákusky, dorty, kávu, chlebíčky a jiné sladkosti.
LOCK BOHEMIA s.r.o. - Osady Ležáků 26, Chrastweb
Jsme ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu. Zabýváme se zpracováním cukru a to jak řepného tak třtinového. Neznámou pro nás rozhodně není ani výroba ze stévie nebo umělých sladidel pro diabetiky.