CUKRÁRNA MOCCA
Teplice
415 01 Teplice 1
Kaufland
Oficiální název: MOCCA plus s.r.o.
DIČ: CZ25416651
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: bb9na8j
Kontakty
- 773 757 188
- objednavky@moccaplus.cz
Provozní doba
ÚT 07:00-19:00 hod.
ST 07:00-19:00 hod.
ČT 07:00-19:00 hod.
PÁ 07:00-19:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Související firmy
CUKRÁRNA MOCCA - Plynárenská 291, Prosetice, Teplice (Ústředí)
CUKRÁRNA MOCCA-CAFÉ - Benešovo náměstí 3228, Teplice (Pobočka)
CUKRÁRNA MOCCA - U Nových lázní 1228/17, Teplice (Pobočka)
CUKRÁRNA MOCCA - Kabátnická 1701, Most (Pobočka)
Činnosti firmy
- cukrárna
- dorty
- zákusky
- zmrzlina
- výroba
- dorty
- zákusky
- zmrzlina
Volná pracovní místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 8. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
244448055/0300 Zveřejněn 12.04.2013 | |
115473473/0300 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Cukrárny
ANEX ZMRZLINA s.r.o. - Plynárenská 291, Prosetice, Tepliceweb
Naše zmrzlina je vyráběna převážně z přírodních surovin italské firmy MEC3. Vysoká pasterizační teplota a šokové zmrazení zaručuje dokonalou hygienickou nezávadnost a splňuje ty nejpřísnější normy. Výrobce a prodejce zmrzliny.
SŠ ŘEMESEL A SLUŽEB Děčín - Ruská 147/46, Děčín IV-Podmokly, Děčínweb
PEKÁRNA A CUKRÁRNA SARNIA DONUTS - Na Hlinkách 253, Řež, Husinec
Kompletní výroba jemného pekařského a cukrářského pečiva.
PIZZA & CAFFE U VEVERKY - Olštýnská 607/1, Troja, Prahaweb
Rozhodli jsme se dopřát Vám možnost dát si u nás točené pivko. Budeme pro Vás čepovat česká piva z malých pivovarů. Budeme je střídat, abyste mohli ochutnat piva všelijakých druhů.
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.