CHLEBOVICKÉ BRAMBORY
739 42 Frýdek-Místek 8
Oficiální název: Libor Janečka
Právní forma: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Datová schránka: kaa524u
Kontakty
- 608 612 763
- janecka.libor@seznam.cz
Provozní doba
ÚT 07:00-12:00 13:00-16:00 hod.
ST 07:00-12:00 13:00-16:00 hod.
ČT 07:00-12:00 13:00-16:00 hod.
PÁ 07:00-12:00 13:00-16:00 hod.
SO 07:00-12:00 hod.
Kontaktní osoby
- Libor Janečka - majitel
Webové prezentace
Související firmy
CHOVANCOVÁ LENKA - Lysůvky č. 99, Frýdek-Místek (Souvisí s)
Činnosti firmy
- pěstování a prodej
- obiloviny (oves, pšenice, ječmen, ...)
- brambory (konzumní, krmné a sadbové)
- pícniny
- prodej
- brambory (konzumní, krmné a sadbové)
Veřejné zakázky
Profil zadavatele
Číslo formuláře | Číslo profilu | Web |
---|---|---|
F2019-035199 | Z2019-035199 | www.vhodne-uverejneni.cz |
Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 30.04.2018Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
ZD, statky, farmy - rostlinná výroba
ZAHRADNICTVÍ PORUBA spol. s r.o. - Ke Skalce 2184/23, Poruba, Ostravaweb
Na podzim nabízíme prodej čerstvé kořenové, košťálové zeleniny a krouhaného zelí.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - Bohušov č. 47web
AGRO - ZOO Bohušov je zemědělská firma zabývající se rostlinnou a živočišnou výrobou na ploše cca 1340 ha. Nabízíme také ubytování přímo v areálu firmy.
ZEMĚDĚLSKÁ SPOLEČNOST TERRIS BUDĚTSKO, a.s. - Budětsko č. 118web
Společnost provozuje klasickou zemědělskou výrobu včetně chovu prasat a skotu včetně výroby mléka. V rostlinné výrobě pěstuje pro účely prodeje potravinářskou pšenici, sladovnický ječmen, řepku ozimou, mák a krmné plodiny pro vlastní spotřebu.
VINAŘSTVÍ SVOBODA - Petrov č. 411web
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Bohumilice č. 52, Klobouky u Brnaweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.