ČESKÁ KRŮTA
Kontakty
- 596 546 672
- info@ceskakruta.cz
Provozní doba
| informace | ||
| Pondělí | 07:00-15:00 | Zavřeno |
| Úterý | 07:00-15:00 | |
| Středa | 07:00-15:00 | |
| Čtvrtek | 07:00-15:00 | |
| Pátek | 07:00-15:00 | |
| Sobota | zavřeno | |
| Neděle | zavřeno | |
| prodej živých krůt a krůťat | ||
| Pondělí | 07:30-14:45 | Zavřeno |
| Úterý | 07:30-14:45 | |
| Středa | 07:30-14:45 | |
| Čtvrtek | 07:30-14:45 | |
| Pátek | 07:30-14:45 | |
| Sobota | zavřeno | |
| Neděle | zavřeno | |
Kontaktní osoby
- Ing. Tomáš Karas - jednatel
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
197481062/0300 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
|
Pobočka
ČESKÁ KRŮTA - Doubrava č. 1
Činnosti firmy
- chov a prodej
- krůty
- prodej
- krůty
Volná pracovní místa
řezník/ce
Pracoviště a kontakty
B+K FARMA Rychvald s.r.o.
Ing. Tomáš Karas, tel.:603 162 707Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Pružná pracovní doba |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 1. 10. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 30 000 Kč/měsíc do 45 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Porážka a bourání krůt. Podmínka výuční list - řezník nebo praxe s bouráním masa Životopis zasílat na e-mail
Pracovníci dočištění a výstupní kontroly porážky krocanů a bourárny masa (2 místa)
Pracoviště a kontakty
B+K FARMA Rychvald s.r.o.
Ing. Iveta Karasová, tel.:596 546 672e-mail: nfo@ceskakruta.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Jednosměnný provoz |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 1. 9. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 30 000 Kč/měsíc do 45 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Požadujeme Pozitivní přístup k manuální práci Smysl pro detail a preciznost Samostatnost , spolehlivost a zodpovědnost Manuální zručnost a zkušenost s prací z masem Náplň práce Precizní dočištění poražených kusů krocanů, výstupní kontrola kvality, rozbourání masa a balení pro koncového zákazníka Výhody: Prémie dle výstupní kvality a spokojenosti zákazníka, příspěvek na stravování, zaměstnanecké slevy, možnost profesního růstu Životopis zasílat na e-mail
Zdroj: Úřad práce




