BUCHLOVICE HOTEL
Oficiální název: Božena Strýčková
IČ: 12414417
DIČ: CZ6157041891
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: tfga5d8
DIČ: CZ6157041891
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: tfga5d8
Kontakty
- 572 596 021
- 608 110 078
- info@hotelbuchlovice.cz
Provozní doba
| letní otevírací doba | ||
| Pondělí | nonstop | |
| Úterý | nonstop | |
| Středa | nonstop | |
| Čtvrtek | nonstop | |
| Pátek | nonstop | |
| Sobota | nonstop | Otevřeno 24 hodin |
| Neděle | nonstop | |
| zimní otevírací doba | ||
| Pondělí | 10:30-22:00 | |
| Úterý | 10:30-22:00 | |
| Středa | 10:30-22:00 | |
| Čtvrtek | 10:30-22:00 | |
| Pátek | 10:30-23:59 | |
| Sobota | 10:30-23:59 | Otevřeno |
| Neděle | 10:30-22:00 | |
Kontaktní osoby
- Božena Strýčková - majitelka
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
35-4309220237/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
|
2703066785/2010 DPH účet, zveřejněn 23.01.2025 |
|
2503058502/2010 DPH účet, zveřejněn 23.01.2025 |
|
Činnosti firmy
- hotel****
- jedno, dvou lůžkové pokoje
- luxusní apartmány
- každý pokoj je vybaven kompletním sociálním zařízením, satelitním TV, telefonem, minibarem
- restaurace
- restaurace
Volná pracovní místa
Číšníci a servírky
Pracoviště a kontakty
Božena Strýčková - Hotel Buchlovice
Jaroslav Rak, tel.:777 110 090e-mail: provozni@hotelbuchlovice.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Turnusové služby |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 1. 7. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 33 000 Kč/měsíc do 35 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
obsluha hostů v hotelové restauraci, příprava a servis nápojů a pokrmů, spolupráce s kuchyní a recepcí, zajištění čistoty a pořádku na pracovišti, péče o příjemnou atmosféru a spokojenost hostů, příjemné vystupování, spolehlivost, profesionální přístup, zkušenosti z gastronomie výhodou, možnost zaučení, ochota pracovat ve směnném provozu včetně víkendů a svátků, firemní stravování
Zdroj: Úřad práce




