BEAS a.s.
544 42 Choustníkovo Hradiště
Oficiální název: BEAS, a.s.
Kontakty
- 499 404 111 - objednávky
- 495 523 815
- objednavky.hradiste@beas.cz
- beas@beas.cz
Webové prezentace
Související firmy
CUKRÁRNA A PEKÁRNA BEAS - Pilnáčkova 436/11, Věkoše, Hradec Králové (Pobočka)
CUKRÁRNA A PEKÁRNA BEAS - Slovenského národního povstání 1081, Chrudim II, Chrudim (Pobočka)
CUKRÁRNA A PEKÁRNA BEAS - Štemberkova 1640, Rychnov nad Kněžnou (Pobočka)
CUKRÁŘSKÁ VÝROBNA LETOHRAD - Na Kopečku 482, Letohrad (Pobočka)
PEKÁRNA LIČNO - Lično č. 16 (Pobočka)
Činnosti firmy
- pekárna
Volná pracovní místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 24. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Prezentace na veletrzích, výstavách a konferencích
Mezinárodní potravinářský veletrh
27.02.2018 - 02.03.2018
stánek Salima
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 23.04.2014Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 06.05.2010Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
INTEGRA H + H, s.r.o. - Dolení 22, Jilemnice
Naše pekařství Vám nabízí vždy čerstvé a chutné pečivo. V naší nabídce naleznete kváskový chléb, vysocký chleba z parní pece, lučanské a vysocké housky, ořechový chléb, semínkový chléb, bratislavské rohlíčky, koblihové kremrole.
MAŠEK JAN-PEKAŘSTVÍ - Hlavní 726, Smržovka
PEKAŘSTVÍ A CUKRÁŘSTVÍ JIŘÍ BLÁHA s.r.o. - Švermova 121/72, Liberec X-Františkov, Liberec
V rámci dlouhodobého naslouchání Vašim požadavkům a zkvalitnění našich služeb jsme se rozhodli v našem oboru k zcela ojedinělému kroku a to vytvoření eshopu s nabídkou celého námi vyráběného tradičního sortimentu tak jak ho znáte.
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Praha
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.