BaJo Bistro
Oficiální název: Hana Toiflová, DiS.
IČ: 07092474
DIČ: CZ8457044717
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
DIČ: CZ8457044717
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Kontakty
- 608 608 903
- bajobistro@gmail.com
Provozní doba
| Pondělí | zavřeno | |
| Úterý | zavřeno | |
| Středa | 11:00-20:00 | Svátek Štědrý den - provozní doba se může lišit |
| Čtvrtek | 11:00-20:00 | Svátek 1. svátek vánoční - provozní doba se může lišit |
| Pátek | 11:00-20:00 | Svátek 2. svátek vánoční - provozní doba se může lišit |
| Sobota | 11:00-20:00 | |
| Neděle | 11:00-20:00 |
Kontaktní osoby
- Hana Toiflová, DiS. - majitelka
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
123-3199400207/0100 DPH účet, zveřejněn 20.02.2022 |
|
2401873637/2010 DPH účet, zveřejněn 20.02.2022 |
|
Činnosti firmy
- bistro
- burgery
- sendviče
- tousty
- saláty
Volná pracovní místa
pomocná síla v kuchyni m/ž
Pracoviště a kontakty
Hana Toiflová, DiS-provoz
Ladislav Bajcar, tel.:+420 733 543 228e-mail: leo222.lb@gmail.com
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Jednosměnný provoz |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
| Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 19. 12. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 25 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Příprava surovin k dokončení pokrmů. Zaměstnanecké výhody: Podnikové stravování, prémie/příplatky za odvedenou práci. Kontakt: e-mail telefon (volat do 11:00 hodin, než bude otevřeno)
Kuchař/kuchařka
Pracoviště a kontakty
Hana Toiflová, DiS-provoz
Ladislav Bajcar, tel.:+420 733 543 228e-mail: leo222.lb@gmail.com
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Jednosměnný provoz |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
| Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 19. 12. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 28 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Příprava surovin k dokončení pokrmů Zaměstnanecké výhody: podnikové stravování, prémie/příplatky za odvedenou práci Kontakt: e-mail telefon (volat do 11:00 hodin, než bude otevřeno)
Zdroj: Úřad práce




