AV GASTRO, s.r.o.

náměstí Winstona Churchilla 1938/4
Žižkov
Praha
130 00 Praha 3
Vysoká škola ekonomická

Oficiální název: AV GASTRO, s.r.o.

IČ: 24774073
DIČ: CZ24774073
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: pmpxk2k

Kontakty

Provozní doba

Pondělídle domluvy
Úterýdle domluvy
Středadle domluvy
Čtvrtekdle domluvy
Pátekdle domluvy
Sobotazavřeno
Nedělezavřeno

Kontaktní osoby

  • David Vokřál - jednatel
  • David Jílek - kontaktní osoba
  • Anna Vokřálová - společnice

Webové prezentace

Bankovní účty

43-8178400227/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100

Provozovny

JÍDELNA PRŮMYSLOVÁ 7 BUSINESS PARK - Průmyslová 1306/7, Hostivař, Praha
JÍDELNA-3.LÉKAŘSKÁ FAKULTA UNIVERZITY KARLOVY - Ruská 2411/87, Vinohrady, Praha
KREDENC RESTAURANT - Roháčova 268/26, Žižkov, Praha

Činnosti firmy

    zajištění
  • stravování (závodní jídelny, menzy, kantýny, jídelny SŠ, ...)
  • rozvoz jídel
    provádí
  • cateringové služby

Volná pracovní místa

pokladni, studena kuchyně
Pracoviště a kontakty

AV GASTRO s.r.o. W.Churhill

David Vokřál, tel.:602830166
e-mail: vokral.david@email.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 11. 6. 2025
Mzdové rozpětí:od 21 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

775175938 e-mail: vokral.david@email.cz

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

AV GASTRO, s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.