AGROLIP, a.s.
Kontakty
- 518 338 286 - ústředna
- 518 338 137 - ředitel
- 702 005 870 - ředitel
- 602 781 622 - pozemky
- ludek.zak@agrolip.cz
- vinarstvi@agrolip.cz
PO 09:00-16:00 hod. Brzy otevírá
ÚT 09:00-16:00 hod.
ST 09:00-16:00 hod.
ČT 09:00-16:00 hod.
PÁ 09:00-16:00 hod.
ST 09:00-16:00 hod.
ČT 09:00-16:00 hod.
PÁ 09:00-16:00 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. František Žák, CSc. - předseda představenstva
- JUDr. Jan Jegla - místopředseda představenstva
- Iveta Žáková - ekonomka
Webové prezentace
Činnosti firmy
- rostlinná výroba
- vinná réva
- obiloviny (potravinářská a krmná pšenice, olejniny, pícniny)
- výroba
- vína zemská, jakostní a přívlastková
- prodej
- sudová vína
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 24. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Pořízení technologie využitelné ke snížení emisí
amoniaku - AGROLIP, a.s.
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 04.11.2014Projekt dokončen
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 04.11.2014Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
VINAŘSTVÍ SVOBODA - Petrov č. 411
MITOMA VRBICE VINAŘSTVÍ - Vrbice č. 452
Naše vinařství se nachází v jedné z nejlepších vinařských oblastí a to v oblasti Velkopavlovické, která je vyhlášena produkcí kvalitních odrůdových vín.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Bohumilice č. 52, Klobouky u Brna
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.
ZEČI, spol. s r.o. - Boleradice č. 426
ZEČI spol.s.r.o. Rostlinná výroba, ovocnářství a výkup pozemků.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Hlavní 666/2, Velké Pavlovice
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.