AGROLIP, a.s.
696 72 Lipov
Oficiální název: AGROLIP, a.s.
DIČ: CZ63495392
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: 69jcnmy
Kontakty
- 518 338 286 - ústředna
- 518 338 137 - ředitel
- 702 005 870 - ředitel
- 602 781 622 - pozemky
- ludek.zak@agrolip.cz
- vinarstvi@agrolip.cz
Provozní doba
ČT 09:00-16:00 hod.
PÁ 09:00-16:00 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. František Žák, CSc. - předseda představenstva
- JUDr. Jan Jegla - místopředseda představenstva
- Iveta Žáková - ekonomka
Webové prezentace
Činnosti firmy
- rostlinná výroba
- vinná réva
- obiloviny (potravinářská a krmná pšenice, olejniny, pícniny)
- výroba
- vína zemská, jakostní a přívlastková
- prodej
- sudová vína
Volná pracovní místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 25. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
86-2334710247/0100 Zveřejněn 01.04.2013 | |
159311206/0600 Zveřejněn 11.04.2013 | |
1666180217/0100 Zveřejněn 08.01.2014 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 04.11.2014Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
ZD, statky, farmy - rostlinná výroba
VINAŘSTVÍ SVOBODA - Petrov č. 411web
MITOMA VRBICE VINAŘSTVÍ - Vrbice č. 452web
Naše vinařství se nachází v jedné z nejlepších vinařských oblastí a to v oblasti Velkopavlovické, která je vyhlášena produkcí kvalitních odrůdových vín.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Bohumilice č. 52, Klobouky u Brnaweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.
ZEČI, spol. s r.o. - Boleradice č. 426
ZEČI spol.s.r.o. Rostlinná výroba, ovocnářství a výkup pozemků.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Hlavní 666/2, Velké Pavloviceweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.