AGF CUKRÁRNA
Žižkovo nám. 140
Vlašim
258 01 Vlašim
Vlašim
258 01 Vlašim
Oficiální název: AGF s.r.o.
IČ: 45146888
DIČ: CZ45146888
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 68uy68r
DIČ: CZ45146888
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 68uy68r
Kontakty
- 317 844 184 - cukrárna
- 602 206 041
- 602 181 825
- cukrarna@cukrarnavevlasimi.cz
Provozní doba
PO 09:00-18:00 hod.
ÚT 09:00-18:00 hod.
ST 09:00-18:00 hod.
ČT 09:00-18:00 hod.
ÚT 09:00-18:00 hod.
ST 09:00-18:00 hod.
ČT 09:00-18:00 hod.
PÁ 09:00-18:00 hod. Otevřeno
SO 09:00-18:00 hod.
NE 10:00-18:00 hod.
NE 10:00-18:00 hod.
Kontaktní osoby
- Pavel Bayer
- Petra Bayerová
Webové prezentace
Sociální sítě
Činnosti firmy
- cukrárna prodej
- cukrářské výrobky
- prodej
- pekařské výrobky
Volná pracovní místa
Pracoviště a kontakty
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | |
Pracovněprávní vztah: | |
Minimální stupeň vzdělání: | |
Vhodnost pracovního místa: | |
Pracovní poměr: | od 14. 6. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 0 |
Zdroj: Úřad práce
Bankovní účty určené ke zveřejnění
275349121/0100 Zveřejněn 01.04.2013 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Cukrárny
RODINNÁ CUKRÁRNA LUCIJANA - Masarykovo náměstí 154, Benešovweb
CUKRÁRNA VOPĚNKOVÁ - Nádražní 27, Světlá nad Sázavouweb
Vyrábíme dorty, zákusky, cukroví. Připravujeme také svatební výslužky včetně svatebních koláčů. Zhotovujeme chlebíčky, chuťovky, obložené mísy, saláty, chlebové a aspikové dorty.
NOVICOM PRAHA s.r.o. - Nad Jezerem 569, Vestecweb
PIZZA & CAFFE U VEVERKY - Čumpelíkova 1764/2, Kobylisy, Prahaweb
Rozhodli jsme se dopřát Vám možnost dát si u nás točené pivko. Budeme pro Vás čepovat česká piva z malých pivovarů. Budeme je střídat, abyste mohli ochutnat piva všelijakých druhů.
BUCHAL FRANTIŠEK, DEKORAČNÍ OZDOBY Z CUKRU s.r.o. - U Červeného mlýnku 977/2, Čakovice, Prahaweb
Jsme malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace naší rodiny. I přes mnoha letou praxi v oboru se snažíme dále vzdělávat a zdokonalovat naše cukrářké umění a zárověn ho předávat a učit další generace.