3

RESTOVNA s.r.o.

Pražská 260
Jíloviště
252 02 Jíloviště

Oficiální název: Restovna s.r.o.

IČ: 17361001
DIČ: CZ17361001
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: h8tkrrk
odeslat poptávku

Kontakty

Provozní doba

PO 11:00-22:00 hod.
ÚT 11:00-22:00 hod.
ST 11:00-22:00 hod.
ČT 11:00-22:00 hod.
PÁ 11:00-23:00 hod.   Brzy otevírá
SO 11:00-23:00 hod.
NE 11:00-22:00 hod.

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

123-8003620287/0100
DPH účet, zveřejněn 30.11.2022
0100

Činnosti firmy

Volná pracovní místa

Pomocnice/Pomocník v kuchyni (2 místa)
Pracoviště a kontakty

Restovna s.r.o.

Pavla Letovancová
e-mail: provozni@restovna.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 2. 2024
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 30 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

náplň práce: čištění kuchyní, míst pro přípravu jídla a obslužných prostor. - pomoc kuchařům a šéfkuchařům při přípravě jídla mytím, loupáním, krájením, řezáním, odměřováním a mícháním surovin - kompletování pokrmů k podávání - vybalování, kontrolování, přemisťování, vážení a skladování zásob v chladničkách, policových skříních a jiných skladovacích prostorech - mytí nádobéí a kuchyňských potřeb a jejich uklízení - příprava, vaření, ochutnávání a ohřívání jednoduchých jídel

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

RESTOVNA s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.