COOP Strážnice
Strážnice
696 62 Strážnice
Oficiální název: Jednota, spotřební družstvo v Hodoníně
DIČ: CZ00032263
Právní forma: Družstvo
Datová schránka: u2zdqqy
Kontakty
- 518 334 454
- 136.mail@jednota-hodonin.cz
Otevírací doba
ČT 06:00-17:30 hod.
PÁ 06:00-17:30 hod.
SO 06:00-11:00 hod.
NE Zavřeno
Kontaktní osoby
- Veronika Trojková - vedoucí prodejny
Webové prezentace
Související firmy
JEDNOTA, SPOTŘEBNÍ DRUŽSTVO V HODONÍNĚ - Národní třída 384/13, Hodonín (Centrála)
Petrov - Petrov č. 44 (Prodejna)
Lidéřovice - Lidéřovice č. 59, Vnorovy (Prodejna)
Tvarožná Lhota - Tvarožná Lhota č. 110 (Prodejna)
Činnosti firmy
- prodej
- potraviny
- smíšené zboží
Bankovní účty určené ke zveřejnění
117671/0100 Zveřejněn 01.04.2013 | |
152222761/0300 Zveřejněn 01.04.2013 | |
888169/0300 Zveřejněn 12.02.2014 | |
CZ2803000000000275331562 Zveřejněn 17.08.2016 |
Zdroj: Registr plátců DPH
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.08.2020Projekt finálně uzavřen
OP Zaměstnanost (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.03.2017Projekt finálně uzavřen
Zdroj: Strukturální fondy EU
Odeslat poptávku nebo dotaz firmě
Další firmy z oboru
Potraviny, smíšené zboží - maloobchod
VINAŘSTVÍ SVOBODA - Petrov č. 411web
TRDELNÍKY OD MATĚJE - Březinova 3080/6, Hodonínweb
Naše trdelníky Vám vždy připravíme od kvásku až po ugrilování na místě. Proto jsou vždy čerstvé, teplé a voňavé.
JK ŠROTMETAL - třída Vítězství 126, Kunoviceweb
Výkup druhotných surovin. Naše služby jsme rozšířili o nabídku výkopových a zemních prací. Rádi Vám pomůžeme např. s terénními úpravami pozemků, s výkopy základů, sklepů a bazénů anebo přesuny zeminy a materiálu.
PAVLOVÍN-VINAŘSTVÍ VELKÉ PAVLOVICE - Bohumilice č. 52, Klobouky u Brnaweb
Skvělá pověst našich velkopavlovických vín není založena jen na vynikající péči o hrozny z místních vinic. Vychází také z technologie zpracování, díky které vznikají prvotřídní vína s etiketou Pavlovín.
CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ KAŇOVÁ - Morkůvky č. 30web
CUKRÁŘSTVÍ A PEKAŘSTVÍ, Dana Kaňová: naše výroba spočívá nejen v klasické cukrárenské výrobě, ale čerpáme také z receptů našich babiček, kde především upřednostňujeme máslovou výrobu před umělými krémy.